Komentowana treść: Film z prezentacji AmigaOne X1000 na Amiga X Party
[#61] Re: Film z prezentacji AmigaOne X1000 na Amiga X Party
Prezentacja fajna, szkoda że nie mogłem zobaczyć X1000 na żywo. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy na każdy post o AOS/X1000 muszą wsadzać OT, byle tylko podreperować swoje puste ego. Ludzie, załóżcie kolejny raz topic o wyższości MOS-a nad AOS lub coś podobnego i tam wylewajcie swoje żale. Ten temat dotyczy prezentacji i piszcie tylko o tym.
Wracając do tematu szkoda, że nie pokazano jak Timberwolf radzi sobie z innymi, bardziej skomplikowanymi stronami. Rozumiem, że flash-a nie wspiera ? Dzisiaj przeglądarka do najważniejszy element systemu i on powinien być priorytetem. Ale nie ma co gadać i tak wyglądało to fajnie i podejrzewam, że w 80% przypadków zaspokoi gusta internautów. A i przydałby się test przy otwieraniu stron opartych o HTML 5 - jak Timberwolf daje sobie radę z takimi stronami ?
[#62] Re: Film z prezentacji AmigaOne X1000 na Amiga X Party

@posylus, post #61

Akurat ten OT był "o wyższości x86" Timberwolf jak to Firefox - żaden cud jak dla mnie, jego siłą są wtyczki - ich mnogość i różnorodność w zastosowaniach - tu jest największy plus.
Na prezentacji nie byłem, ale relację obejrzałem. Jest dobrze.
X1000 wydajnościowo (patrząc tylko na MIPSy) jest na poziomie najmocniejszych PIV, ale to jest sprzęt wystarczający. Pamiętam co mogłem mieć na PIV - jeśli choć ułamek z tego doczekamy - jest świetnie. Po prostu software musi dogonić hardware.
[#63] Re: Film z prezentacji AmigaOne X1000 na Amiga X Party

@posylus, post #61

byle tylko podreperować swoje puste ego

Jak mnie prawda w oczy kole, to napiszę że mają puste ego :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem