Nie wiem czemu, ale była informacja o tym co zawiera.
Instalujemy na czysty system - instalacja już na systemie skonfigurowanym może nieźle namieszać;)
W sumie to jest taka sama idea jak przy Pack Ultimate dla MorphOS-a.
Zrobiła go zresztą ta sama osoba. Z tym MorphOSowym Pack Ultimate doradzam daleko posuniętą ostrożność. Lepiej użyć Gruncha i poinstalować co potrzebne.
Czy wymóg kości AGA nie jest z sufitu? W podanym linku link jest wspomniane w wymaganiach o 020/030 oraz zaleceniu posiadania FAS, nie ma nic o AGA lub GFX....
Ostatnia aktualizacja: 04.03.2012 19:36:17 przez posylus
Podejrzewam że albo źle upakowane archiwum albo odwołuje się do wersji francuskiej chociaż nie sądzę aby przy tym katalogu to miało znaczenie. Próbowalem i bez turbo i z Blizzardem na cf i hdd z kickiem 3.0 i 3.1 efekt ten sam.
Identycznie. Z tym, że ja próbowałem tylko na WinUAE. W Amidze realnej mam system nie tyle, co dopieszczony, ale skonfigurowany pod swoje wymagania i nie chce mi się eksperymentować.
Bangla i hula. Ten pack to taki baaaardziej rozbudowany BetterWB. Tymczasowo testowałem tylko pod WinUAE, bo na real sprzęcie mam podobnie jak Ty, system 'skrojony' przeze mnie i dla mnie. :)
Niemniej nie omieszkam sprawdzić jak to 'bangla i hula' na Ami.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.