[#36]
Re: Obudowa X500 Plus - można składać zamówienia
@(V)(I)mothe(P),
post #35
W dobie wszelkiej ilosci rozdzielaczy, konwerterow etc. nie ma problemu przelaczac sobie obraz i dzwiek w zaleznosci od potrzeby do jednego czy drugiego pokoju.
Obecnie mam PieCa podlaczonego do monitora w malym pokoiku i do 40" TV w duzym pokoju. Bezprzewodowa mysz siega bez problemu. PS3 podlaczona obecnie w duzym pokoju do tegoz samego 40" bez problemu przelaczana jest po kablu HDMI do sypialni w ktorej jest 32" i zestaw dzwiekowy 5.1. Pady dzialaja bez problemu przez sciane.
Gdyby bylo mnie stac zrobilbym to jeszcze lepiej, ale trzeba by troche wiecej kabli w podlodze lub w scianie. Wlasnie dlatego wyobrazam sobie, ze w blizej nieokreslonej przyszlosci "sprzet" bedzie stal w jednym wyeksponowanym miejscu, w ladnej designerskiej obudowie, ale tak naprawdę bedzie mozna z niego korzystac w kazdym z pokoi w zaleznosci od potrzeby formy i rodzaju rozrywki/pracy.
To samo dotyczy kwestii odsluchu muzyki... myslalem nad przeprowadzeniem przewodow z glosnikami do kibla i lazienki, ale poki co i tak dziwnie na mnie juz w domu patrza no i trzeba zebrac na remont lazienki najpierw.