Komentarze do artykułu: Interfejs joysticków do CDTV

[#1] Re: Interfejs joysticków do CDTV
Kolega ExciterELB znalazl blad na schemacie ideowym ukladu. Zostal on poprawiony. Wszystkich zainteresowanych najmocniej przepraszam.
[#2] Re: Interfejs joysticków do CDTV

@Phibrizzo, post #1

A ja tylko chciałbym podziękować autorowi za świetny artykuł, nie tylko ten z resztą.
Jak dla mnie to jesteś GURU jeśli chodzi o CDTV, zapewne nie tylko dla mnie OK
1
[#3] Re: Interfejs joysticków do CDTV

@Phibrizzo, post #1

Czy ten interfejs obsługuje wszystkie 7 przycisków z CD32?
[#4] Re: Interfejs joysticków do CDTV

@Artur Jarosik, post #3

Osobiscie nie probowalem bo takowego pada nie podsiadam.
Ale jesli dobrze pamietam to aby pad z CD32 byl w pelni obslugiwany, musi byc w systemie biblioteka lowlevel.library.
A ta jesli dobrze pamietam wystepuje dopiero w OS3.1 (niech ktos poprawi jesli sie myle)
Dodatkowo, jakis program/gra musi obslugiwac te dodatkowe przyciski.

Ostatnia aktualizacja: 20.01.2025 11:25:06 przez Phibrizzo
[#5] Re: Interfejs joysticków do CDTV

@Phibrizzo, post #4

To wiem, chodzi o to czy wszystkie ścieżki/piny z wejścia DB9 są podłączone, tego na przykład nie mają dostępne w sprzedaży interfejsy do CDTV.
Patrząc na schematy to widać, że są dlatego może działać. Chętnie bym kupił ponieważ to chyba jedyna opcja jaką znalazłem.

Ostatnia aktualizacja: 21.01.2025 11:27:41 przez Artur Jarosik
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem