1) Podłączyłem kartę i nie zadziałała zgadza się. Pokaż mi gdzie napisałem, że to wina sterowników. Jak na razie to o wiele za dużo sam sobie dopowiadasz w swojej wyobraźni.
2) A nie wymusiliśmy? Moim zdaniem tak, wieczne dopytywanie się to próba nacisku i jak pokazała premiera MorphOS-a 2.0 (wysil się i poszukaj tematu o akcji z banerem i prośbą nawet o niedorobioną wersję, ja to pamiętam) i teraz 3.0 (już miało być, co jest, kiedy etc.) widać, że skuteczna.
3) No i na koniec post 179 (wypowiedź Rzokola, który z tego co wiem znalazł się w teamie, no chyba, że to nie ta sama osoba)
patrz 179
Czy TY naprawdę nie zauważyłeś, że ja nie krytykowałem systemu, tylko czepianie się Pinto, że brakowało w nim tego (zakichanego) wyświetlania poziomu baterii! Taki wskaźnik nie jest dla mnie i chyba dla wielu czymś absolutnie niezbędnym, więc moim zdaniem lepiej, jeżeli team skupi się na pisaniu sterowników, niż na robieniu takich pchełek jak ta od baterii.
No nie znam się na naszym systemie tak jak zapewne TY. Nie jestem informatykiem, wszyscy nie mogą

, ale nie widzę nic złego w zadawaniu pytań, nawet tych najbardziej infantylnych (tak ktoś może je oceniać). Twoja reakcja sugerowałaby, że o pewne rzeczy nie należy się pytać, bo wstyd jak diabli. Dla mnie znacznie większym wstydem byłoby mieć coś i tego nie używać, bo bałem się zapytać na forum jak to podłaczyć.
@Gumboy, przesadzam ? Pewnie tak, ale nie bardziej niż kolega, najwyżej tak samo jak on.
Z mojej strony koniec, jak ktoś coś jeszcze chce to niech pisze na maila, może odpiszę.
Ostatnia aktualizacja: 03.07.2012 11:39:15 przez Ender