Komentowana treść: Timberwolf 4.0.1.0113
[#31] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#32] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#33] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#34] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#35] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#36] Re: Timberwolf 4.0.1.0113

@GumBoy, post #35

Przeglądarka rośnie w siłę OK Timberwolf rulez! OK
[#37] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#38] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#39] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#40] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#41] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#42] Re: Timberwolf 4.0.1.0113
Dość! Ja chciałbym tylko mieć prawo głosu w dyskusji na forum. Jak tylko przestrzegam zasad to nawet jak moje zdanie wydaje się "kontrowersyjne" to to prawo powinienem mieć. Jednakże skorzystam z opcji, jaką daje PPA - ignorowania postów kolegi GumBoya, bo jego wypowiedzi skierowane do mnie są zaczepkami, których celem nie jest rzeczowa dyskusja.

Nie będę też się wypowiadał w wątkach dotyczących nowych Amig z Commodore USA, uważam to za skandal, jednakże powściągnę się z emocjami.

Co do Timberwolfa to dowiedziałem się, że bracia Friedenowie nie są deweloperami AmigaOS 4 zatem przepraszam za błąd jaki popełniłem. Ale nie będę przepraszał za wszystkie potknięcia, dziwnym jest że są osoby, które na takie potknięcia czekają.

To tyle moich pertraktacji, jeśli pan GumBoy nie ma na tyle silnej woli by się pogodzić to trudno. Ale powinien uszanować, że są osoby wrażliwsze od Niego, które inaczej rozumują lub odbierają rzeczywistość. Pozdrawiam.
[#43] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#44] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#45] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#46] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#47] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#48] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#49] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#50] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#51] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#52] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#53] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem