Komentowana treść: C&A Fan 9
[#1] Re: C&A Fan 9
Widzę, że od tego numeru trzeba mieć konto na ca-fan.pl żeby przeczytać pismo. Nie wiem czy to celowe, czy skutki nieogarniania Wordpressa, na który strona się przerzuciła, z fatalnym zresztą skutkiem dla wyglądu. Tak czy inaczej darowałem sobie.
[#2] Re: C&A Fan 9

@krashan_, post #1

Niestety, nawet po zalogowaniu i zmianie wygenerowanego hasła na swoje nie mogę ściągnąć 9 numeru.
Mogę ściągać wszystkie inne rzeczy - zarówno starsze numery jak i dodatki, ale próba ściągnięcia 9 numeru C&A Fan czy to w jakości low czy high kończy się wyrzuceniem mnie na ekran logowania.
Po ponownym zalogowaniu powracam do podstrony 9 numeru, a po kliknięciu nań... znowu to samo.

EDIT: OK, wyczyszczenie cache pomogło.

Ostatnia aktualizacja: 07.07.2012 10:32:34 przez Shoonay
[#3] Re: C&A Fan 9

@krashan_, post #1

Hm. Ja nie mam konta i mi się ściągło. Chyba, że już zostało to poprawione.
[#4] Re: C&A Fan 9

@APC74, post #3

U mnie tak samo, bez logowania zassałem.
[#5] Re: C&A Fan 9
Tonid a nie Tonio.
[#6] Re: C&A Fan 9

@kjb666, post #4

A u mnie bez logowania ni huhu Ale ja probowalem ze wstretnego ipada i to pewnie jest przyczyna :P
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#8] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#9] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#10] Re: C&A Fan 9
Mi posysa bez broblemów/logowania się.
[#11] Re: C&A Fan 9

@Radek_Cz, post #10

U mnie też. Być może poprawili?OK
[#12] Re: C&A Fan 9

@parallax, post #11

Czytywałem w ostatnich gazetach o Tramielu, ale nie wiedziałem, że piszą o nim w związku z jego śmiercią. Spoczywaj w pokoju panie Tramiel [*] - pańskie komputery sprawiły, że moje życie jest kolorowe i ciekawe. To są moje czasy, dzisiaj rzeczy jakie dzieją się na polu informatyki mnie już nie interesują, tak jak samochody czy promy kosmiczne nie interesują osób, które są przyzwyczajone do pociągów lub jazdy konnej jako formy transportu.

A, i chciałbym prosić o drukowaną wersję pisma, dla mnie wynalazek Gutenberga nadal jest na czasie ;)
[#13] Re: C&A Fan 9

@krashan_, post #1

Bardzo dziwne. Ja ściągnąłem bez problemów bez logowania gdziekolwiek.
[#14] Re: C&A Fan 9
Bardzo przyjemnie się czytało, pomimo iż pierwszych 5 stron przerzuciłem nieco rozczarowany. Akurat trafiło się tak, że ostatnio hobby moim stało się regenerowanie C64. W pierwszym zakupionym egzemplarzu udało mi się na lekkim rauszu podłączyć zasilanie pod gniazdo Video i teraz muszę się zrehabilitować... W sumie chciałbym dopaść idiotę który zrobił niekluczowaną wtyczkę DIN w tym przypadku.
[#15] Re: C&A Fan 9
fajny artykul o poczatkach demosceny ..no i w koncu ktos wyjasnil jasno czym rozni sie dentro od trackma OK

Ostatnia aktualizacja: 07.07.2012 22:43:19 przez HOŁDYS
[#16] Re: C&A Fan 9
Wszystko już działa i nie marudzić mi tu. :P
[#17] Re: C&A Fan 9

@HOŁDYS, post #15

Nie mów, że nie wiedziałś. ;)
[#18] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#19] Re: C&A Fan 9
C&A Fan 9 plus Komoda6 i jest git!
Trzeba wyciągnać joystick i obskoczyć nowa porcje gier :) oraz nadrobić demoscenowe zaległości.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem