Komentowana treść: AmIRC 3.6.1
[#1] Re: AmIRC 3.6.1
Grunch oczywiście "wykumał" aktualizację i ją zrobił. Lubie tego "skubańca". :) AmIRCa zresztą też, chociaż nie bardzo jest czas na siedzenie na IRCu. :(
[#2] Re: AmIRC 3.6.1

@MDW, post #1

I jak tu kiedyś człowiek żył bez Grunch-a
[#3] Re: AmIRC 3.6.1

@Drako^BB, post #2

Początkowo myślałem, że Grunch się nie przyjmie. Amigowcy lubią sobie sami kopiować pliki tam gdzie trzeba, sami robić bakupy, sami wszystko układać i wszystkim zarządzać. Ale chyba jednak chwyciło. :) Może dlatego, że Grunch nie robi żadnych magicznych operacji tajemniczymi metodami. Wszystko jest jasne, dużo można ustawić (ma się wpływ na prawie każdą operację, ścieżki dostępu) i robi właściwie to wszystko tak jakbym ja sobie robił. Tylko robi to automatycznie i zajmuje to ułamek czasu jaki ja musiałbym przy tym spędzić. Fajnie, że zabetonowany i konserwatywny amigowy świat mimo wszystko przyjmuje takie nowinki.
[#4] Re: AmIRC 3.6.1

@Drako^BB, post #2

Normalnie, tak jak ja dzisiaj, kiedyś w końcu go zainstaluje ;)
[#5] Re: AmIRC 3.6.1

@Drako^BB, post #2

Gruncha. Grunch to nie jest skrót żeby odmieniać go z myślnikiem. A jak życ bez nie wiem, płemiera mzona spytać :) Ja sobie nie wyobrażam już dłubaniny.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem