A teraz czas na pytanie. Ktoś z Was wie skąd pochodzą te dwa screen-shoty? Zdjęcie to fragment pudełka desktop dynamite. Oscara kiedyś skończyłem, ale nie przypominam sobie Oscara na niebieskim tle ani w czerwonym aucie.
to proste, sa to przerobione screeny jeden z okladki na pewno, pozostale pewnie przerobione inne. Niestety mam oscar na cd32 wiec screenow duzo nie ma i nie moge porownac. Nie mysl ze masz jakas wersje deluxe z ukrytym levelem :)
Mam standardową wersję pod amigi z układami AGA. Duży Oscar na niebieskim tle - ten screen widziałem w zagranicznej prasie, najprawdopodobniej miał być to ekran tytułowy, ale się Flair rozmyślił i została animacja plaży + Oscar w kółku ale z większą ilością barw. Oscar w aucie - to jest dopiero zagwostka, podejrzewam że gra miała mieć intro z prawdziwego zdarzenia opowiadające czemu zbieramy te statuetki. To tylko mój domysł, coś nie wyszło, nie starczyło czasu/kasy więc zrezygnowano z tego pomysłu, a kontrakt z C= był już zapięty na ostatni guzik i taki screen trafił do materiałów promocyjnych. Z ciekawości wiem że wersja na PC ma króciutkie intro z jednym ujęciem jak Oscar jedzie do kina (zrobione z obiektów z gry https://www.youtube.com/watch?v=B_9AeTRcSJ8 ) i listę najlepszych wyników. Na Cd32 były dwa dodatkowe światy (łącznie 8 nowych etapów).
no to moze jest to w tej cd32, ktora moze jest wersja pc takze ktora jest rozbudowana. Pamietam ze sporo gier na pc tych pozniejszych bylo bardziej rozbudowanych w grafie czy misjach jak chocby moj ulubiony owczesnie syndicate czy dune 2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.