Dzięki serdeczne choć pierwsze koty za płoty. Mam wreszcie komputer w dłoni to piszę, nie żebym wstał dopiero.
virago - jeszcze raz przepraszam za wydłużenie imprezy o 1 h (ale za to było spontanicznie) oraz brak info o restauracji z pizzą dostawa obok salki w DS Filon.
Esencją takich imprez są porozkręcane klasyki i problemy do rozwiązania
Yeah!!! Dzięki za pomoc w rozwikłaniu tajemnicy sprzętowej wszystkim zaangażowanym. Przy Was, innych prelegentach wypadłem mocno blado, jak zapowiadałem (ale taki był w sumie plan żebym ja tylko pośpiewał - Jarząbek). Oraz się stresował.
Dodam że były owszem problemy, nieprzewidziane. Sieciowe w salce w Filonie (po jakimś czasie rozwiązane thx 2 pong777), techniczne ze sprzętem (co jest
zaletą i urokiem party, jak wspomniano) oraz... problem z nagłośnieniem w Filonie. Na szczęście głośnik Sony załatwił sprawę i głośność była potem odpowienia, nie za duża, nie za mała. Szkoda że kol. Krashan był zmęczony daaleką podróżą ale mam nadzieję że następnym razem da się coś zrobić z tymi połączeniami (osobiście zadbam).
Dla mnie osobiście memento po imprezie jak dla Kyle'a z Southpark:
1) dla czego nie mam na minimigu jeszcze protrackera skoro kiedyś na nim działałem???
2) kupuję kabel z RS bo jak było widać, można spiąć z A1200 i pograć w Lotusa na dwa baty
3) trudno że nie ma netbooka z OS4, chociaż przecież są wypasione notebooki z zacnym MOSem... Mmmm...
4) i tak jak w przyszłym roku będę miał mieszkanie 3pokojowe planowałem syntezator, teraz wiem że jak Minimig+ nie będzie miał złącza do midi to zorganizuję klasyka tylko do tego
5) mam nadzieję że kol. Krashan nie przefarbuje na inny kolor wygranej podkładki pod mysz w trudnym w sumie konkursie

to tylko zwykła podkładka
PS - Legion z Chełma zapewnił wszystkim czyli sobie i pozostałym świetną zabawę w postaci logistyki amigowej, paliw oraz żywotnośc całego afterpaty!!! Ja osobiście przyjądę w lutym choćby sam bo takich rzeczy się nie zapomina!!! Na koniec dodam że topografia Rzeszowa jest świetnie rozplanowana bo obok śniadania jest apteka z akla setzer

Na przyszłość służę białym wywiadem wraz z Współorganizatorami.
Next:
Disk 2 of 3 - demoscene: na 99% 4 X (nie da się za bardzo przesunąc tego z powodów technicznych).
DD