• Opis

ACA 1233/40 zamontowana. Instalacja wymaga rozkręcenia A1200, ale wszystko przebiega bezproblemowo. Oczywiście po zamontowaniu karty i włączeniu komputera wszystko ruszyło bezproblemowo.

zamieścił: zzielinski

data: 2014.09.21 19:14

kategoria: Sprzęt / zzielinski

rozdzielczość: 1024x683

odsłon: 171

komentarzy: 6

Ocena użytkowników: 5 (oceniających: 5)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: ACA 1233/40
Szkoda plomby, ale i tak kondensatory będzie trzeba w przyszłości wymienićpomysł Nie dało się wcisnąć tej karty bez rozkręcania? pomysł
[#2] Re: ACA 1233/40

@parallax, post #1

Niestety nie udało mi się zainstalować tej karty bez rozkręcenia komputera. Poza tym chciałem jeszcze zamontować kartę CF...
[#3] Re: ACA 1233/40

@zzielinski, post #2

Rozumiem że CF bez zrywania plomby nie zainstalujesz, ale kartę turbo?
[#4] Re: ACA 1233/40

@sebbb, post #3

Powiem tak. Raczej nie przyłożyłem się do tego, by kartę turbo zainstalować bez rozkręcania Amisi, tym bardziej, że obok leżała karta CF i czekała na swoją kolej w instalacji .
[#5] Re: ACA 1233/40
Pogromca Blizzarda IV 1230/50:)
Za rok Jens wypuści z FPU a za dwa lata z scsi.....
[#6] Re: ACA 1233/40

@sebbb, post #3

da radę link
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem