[#21]
Re: RetroKomp 2016 już w najbliższą sobotę!
@juen,
post #20
Podłączam się:
Bardzo fajna impreza którą jeszcze długo będę pamiętać! Nie chodzi o miejsca które zajęliśmy i nagrody ale o możliwość pobycia z wieloma ciekawymi osobami bardzo pozytywnie zakręconych na swoje hobby

Dzięki wielkie dla organizatorów, w tak dużej liczbie ludzi nie pozwolili nam się zagubić. Poczułem się jak prawdziwy celebryta kiedy ludzie podchodzili do nas i gratulowali czołgów albo co w ogóle było kosmosem, prosili o własnoręczny podpis na pudełku z grą

Szok!
Organizacyjnie bardzo płynnie, dużo się działo, pełna profeska. Niestety nie byłem na zbyt dużej ilości retrogamingowych imprez, ale w porównaniu z innymi "spędami" było rewelacyjnie. Duże brawo dla organizatorów

Dziś na pokazie hobbystów w Olsztynie statuetka "Retrokomp Star Award" robiła furrorę. Cała reszta materiałów jak identyfikatory plakaty ulotki, ludzie pytali czy ja naprawdę z Olsztyna jestem a nie z Gdańska

Dołączam się do pozdrowień ekipy Vilqa, jesteście świetni, z wami przegrać to nie porażka

Odezwijcie się potem

Pozdrowionka dla wszystkich ludzi znanych tylko z ksywy i postów forum, naprawdę miło było was wszystkich poznać osobiście.
BRAWO!