@konrad_0x42, post #58
Nie ma UltimatePPC- cóż, preorderów nie brał przecież

@_arti, post #61
mogę pieprzyć farmazony
@recedent, post #63
Rozumiem, że nie mogli po prostu zapytać producenta systemu o warunki wsparcia zanim zaczęli robić prototypy?
@wawrzon, post #64
szkoda troche ich pracy. ja uwazam ze projekty ktore od poczatku sa omawiane na forach i wzglednie otware maja wieksza szanse zaistnienia, miedzy innymi bo mozna wczesnie skorygowac koncepcyjne pomylki.O właśnie, zamiast roztrząsać historię, koncepcyjnie ujawniam jeden z tych projektów, które na razie mam tylko w głowie. Będzie to z pozoru zwykły sampler stereo, ale mam zamiar wyposażyć go w możliwość samplowania w 12 bitach, oraz tryb buforowany, gdzie sam sampler wyzwala sobie moment próbkowania, a samplowanie nie będzie wymagało wyłączania wielozadaniowości (np. w miarę szybka Amiga będzie mogła przetwarzać samplowany dźwięk na żywo). W trybie zwykłym sampler działałby z istniejącym dotychczas oprogramowaniem, do trybu buforowanego napisałbym jakieś proste narzędzie. Częstotliwość samplowania w trybie buforowanym przy 8 bitach stereo mogłaby wynosić nawet 96 kHz i powiedzmy jakieś 72 kHz przy 12 bitach. Limitem jest szybkość przesyłania danych przez port równoległy.
@Krashan, post #65
 Tak strzelam,mam kilka sztuk zabawek Twojej produkcji, te dzwiekowe to jakis zupelnie inny target niz typowi fani retro kupujacy hw na allegro( moim zdaniem).
 Tak strzelam,mam kilka sztuk zabawek Twojej produkcji, te dzwiekowe to jakis zupelnie inny target niz typowi fani retro kupujacy hw na allegro( moim zdaniem).                                    @Aniol, post #67
jakies magiczne pudelko ktore poprawialo by jakosc obrazu z A1200 na taka jaka daje A 500To dla mnie nowość, że A500 daje lepszy obraz. Ale to może dlatego, że mam Indi AGA w swojej A1200. A co do targetu, nie ograniczam się do typowych fanów retro kupujących HW na Allegro
 . Można powiedzieć, że wzmacniacz słuchawkowy to realizacja moich własnych potrzeb – najczęściej używam słuchawek, a granie w gry, czy słuchanie modułów na słuchawkach bezpośrednio podłączonych do Amigi jest wysoce niekomfortowe.
. Można powiedzieć, że wzmacniacz słuchawkowy to realizacja moich własnych potrzeb – najczęściej używam słuchawek, a granie w gry, czy słuchanie modułów na słuchawkach bezpośrednio podłączonych do Amigi jest wysoce niekomfortowe.@Daclaw, post #28
@Krashan, post #68
@Krashan, post #68
 to zwyczajnie, samo retro to nisza a tu jeszcze potrzeba retrofana co to sie samplowaniem interesuje.Ale jak dopisalem uczciwie tak mi sie jedynie wydaje i obym sie mylil.Bo zycze ci jak najlepiej i obys nam jeszcze dlugie lata produkowal rozne ciekawe sprzeta
 to zwyczajnie, samo retro to nisza a tu jeszcze potrzeba retrofana co to sie samplowaniem interesuje.Ale jak dopisalem uczciwie tak mi sie jedynie wydaje i obym sie mylil.Bo zycze ci jak najlepiej i obys nam jeszcze dlugie lata produkowal rozne ciekawe sprzeta 
@vojo, post #56
@rwks, post #77
@Daclaw, post #78
pierdyliard cali, w 16x9, z rozciągniętym obrazem

@selur, post #84
@selur, post #84