[#31]
Re: AMICast - odcinek #24
@rePeter,
post #30
BTW, widziałeś np. PHPStorma napisanego w Javie?
Nie widziałem. Nie używam żadnej javowej aplikacji, bo nie lubię i nie muszę. Jakoś zawsze znajduję odpowiedniki działające natywnie. O bezpieczeństwie używania Javy się nie wypowiadam, bo akurat ja mam to serdecznie w nosie (ale ktoś bardziej strachliwy mógłby z tego zrobić argument).
Albo taką pchełkę Brave na wspomnianym Elektronie, ktoś śmignął wielosystemową przeglądarkę w 2 sekundy, bo dostał do ręki odpowiednie narzędzie.
A ja nie mówiłem, że to nie jest proste. Własnie twierdzę, że takie podejście to jest najłatwiejsza droga. Ja oczywiście mogę czegoś takiego używać (zwłaszcza, że na AmigaOS/MorphOS wyboru nie ma). Ale gdyby było rozwiązanie bardziej korzystające z GUI i innych rozwiązań systemowych to na pewno bym je wybrał. Chociaż akurat w przypadku przeglądarki GUI nie ma wielkiego znaczenia. Istotne jest to co jest w oknie przeglądarki, a nie dookoła niego.

U nas problemem jest brak silnika renderującego strony, który poprawnie działałby pod PowerPC, a nie taki czy inny GUI do przycisków "Reload", "<" i ">".
Ostatnia aktualizacja: 10.08.2017 20:13:22 przez MDW