• Opis

Analogowa wersja tej kultowej gry. Rewelacyjny materiał na 12 calowym winylu.

zamieścił: nowy80

data: 2017.12.25 17:28

kategoria: Ciekawostki / Another World

rozdzielczość: 1024x768

odsłon: 171

komentarzy: 9

Ocena użytkowników: 5 (oceniających: 6)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: Another World
Nice. Jaka cena i gdzie kupiłeś? Wersja na CD też jest, nie wiesz?
[#2] Re: Another World

@deez, post #1

Kupiłem dość przypadkowo na allegro kilka miesięcy temu. Niestety nie widziałem wersji na CD. Zapłaciłem o ile mnie pamięć nie myli w okolicach 50 zł. Bardzo przyjemnie się tego słucha, oczywiście wersji Amigowych - tylko do nich mam sentyment :)
[#3] Re: Another World
W sensie - nie gra, tylko soundtrack, tak?
[#4] Re: Another World

@recedent, post #3

Dokładnie tak, na winylu dostępna jest ścieżka dzikowa Another World z różnych platform do porównania.
[#5] Re: Another World
Super! To teraz jak masz patefonkę z USB, zrzuć to jako FLAC czy co tam i zapodaj gdzieś. :)
Jako 1 osobowa grupa crackerska. :) OK

OK, zobaczyłem że wyżej pokazana jest patefonka. Niestety bez USB. :/

Na tym portalu są płyty z CD - oryginalne ze ścieżką dzwiękową:

JEAN-FRANCOIS-FREITAS-ANOTHER-WORLD-OFFICIAL-SOUNDTRACK-CD-NEW

Ostatnia aktualizacja: 29.12.2017 11:56:34 przez Deftronic/...
[#6] Re: Another World

@Deftronic/..., post #5

Mam gramofon z 1978 roku, standard USB wtedy był mało popularny ;) Super że jest wersja cyfrowa. ja jednak zostanę przy swojej analogowej. Pozdrawiam
[#7] Re: Another World

@nowy80, post #6

Fakt :) Kupiłem tę płytę z ciekaowści, mam Audio Technica AT-LP5 to sobie zgram. ;) Przy okazji trochę poleciałem bo wydałem dodatkowo 450f na 8 świetnie wydanych, limitowanych płyt Alice In Chains. A miąłem nie zbierać analogów...ehh :/

Ostatnia aktualizacja: 30.12.2017 20:57:09 przez Deftronic/...
[#8] Re: Another World

@Deftronic/..., post #7

450 funtów? 🙂
[#9] Re: Another World

@nowy80, post #2

No i wersja amigowa jest najlepsza.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem