• Opis

Próbowałem wybielić moją obudowę E/Box, niestety wyszło tragicznie, więc ją pomalowałem i wygląda to całkiem znośnie :)

Niestety, stary plastik jest delikatny i muszę naprawić przycisk zasilania, który się rozpadł przy wyciąganiu :(

zamieścił: trOLLO

data: 2019.05.08 19:52

kategoria: Sprzęt / trOLLO

rozdzielczość: 1200x1600

odsłon: 152

komentarzy: 6

Ocena użytkowników: 5 (oceniających: 7)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: E/Box - Modowanie :)
Miałlem A1200 w E/Box-ie w czasach gdy funkcjonowało jeszcze GGUA...
[#2] Re: E/Box - Modowanie :)

@R-Tea, post #1

A co to jest GGUA?
[#3] Re: E/Box - Modowanie :)

@ZbyniuR, post #2

GGUA - Gliwicka Grupa Użytkowników Amigi . Spotykaliśmy się tak od 1997/8 do 2004/5 z tego co pamiętam :D
[#4] Re: E/Box - Modowanie :)

@trOLLO, post #3

A są jakieś filmiki ze spotkań? Coś w stylu tego klipu uwiecznionego w komiksie o Kraszmanie:

[#5] Re: E/Box - Modowanie :)

@recedent, post #4

Ja, osobiście, nie pamiętam żeby ktoś coś tam kręcił. Poza tym to chyba jeszcze nie były czasy smartfonów.
[#6] Re: E/Box - Modowanie :)

@trOLLO, post #3

spoty GGUA trwaly dłużej :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem