[#6]
Re: AmiWigilia - Wydanie Specjalne #30
Serio w amigowym świecie nie ma już innych tematów tylko narzekanie i ciągłe czekanie na coś? Zauważylem, że Amigowcy (kogokolwiek nimi nazwać) dzielą się na takich, którzy od 30 lat ciągle na coś czekają i na takich, którzy od 30 lat świetnie się bawią.
Naprawdę miałem wrażenie, że już kiedyś tego słuchałem i zacząłem marudzić, że Apple Podcasts pokazał mi już przesłuchany kiedyś odcinek. Ale coś mi nie pasowało i później wróciłem do tego odcinka, sprawdziłem datę i... to jest nowy odcinek.
Ja naprawdę muszę używać czegoś zupełnie innego niż to o czym rozmawiacie, bo przyznam się, że bawię się świetnie i każdego dnia wręcz marzę żeby po pracy móc porzucić aktualne maszyny (akurat mam z 2020 roku) i odpalić PowerBooka z MorphOS.

Sprawia mi to taką radochę i jest tam tyle fajnych elementów, że życia nie wystarczy żeby wszystko się pobawić. Ale gdybym na siłę próbował z tego zrobić Mac/Win/Lin to faktycznie też tylko bym narzekał...
I jestem pewien, że gdyby los rzucił mnie na czerwoną stroną to też świetnie bym się bawił. Zanudziłbym się tylko na klasycznej Amidze, bo tam akurat nie ma nic co by mnie interesowało.
Stare motto jest ciągle aktualne:
"Jeżeli cię to nie bawi to rzuć to w cholerę. Jest tyle ciekawych zajęć na tym świecie."