Oby to stało się to standardem w nowych grach!
 Oby to stało się to standardem w nowych grach!

@selur, post #6
"...tylko co z tego skoro kupić go nie można"
jak ludziska zobacza w koncu cene za ten wibrator, to im sie odrazu odechce zakupow
@Cedrat, post #12
@Koyot1222, post #8
Duże brawa należą się też Juenowi za dołożenie swojej części do procedurki uruchamiania i zabezpieczeń tego ficzera.

UNITHOF to, UNITHOR tamto, tylko co z tego skoro kupić go nie można.

Osobiście nie interesują mnie żadne feedbacki i światełka. Joy ma dobrze leżeć w dłoni, mieć solidnie wyczuwalne kierunki (szczególnie na skos) oraz, co najważniejsze, dwa lub trzy niezależne fire, które będą działać na każdej A1200.
jak ludziska zobacza w koncu cene za ten wibrator, to im sie odrazu odechce zakupow
P.P.P.S. Ale w tego Turricana to jakiś leszcz grał - żeby na smoczka z bombami i superkulką najeżdżać. Przecież smoczkowi wystarczy kilka porządnych strzałów w pysk, ewentualnie laserem go potraktować.

Może teraz większa grupa pań skusi się chętniej na retro granie

Podświetlany ledami joystick?
Lepiej niech sobie rozjaśnią umysł.
@UJP, post #19
Ja na szczęście zrobiłem działający prototypu KICK BACK-a zanim dowiedziałem się że "się nie da", a dopiero potem szukałem kogoś kto czytał ze zrozumieniem AMIGA Hardware Reference Manual, a nie tylko o nim słyszał, czy nawet sobie kupił żeby ładnie wyglądała na półce.
 Zwłaszcza jak się przypomni te prototypowe "pająki"
 Zwłaszcza jak się przypomni te prototypowe "pająki"  

@Koyot1222, post #20

i do tego działa
 i do tego działa pomimo, że "się nie da"
 pomimo, że "się nie da" 
 i zrobiliście mi jeszcze większego smaka
i zrobiliście mi jeszcze większego smaka 

@KM_Ender, post #22
@Bucz, post #24
Proponuje uwazac z pojeciem "force feedback"......
I na koniec pytanie: czy jesli bedzie zapotrzebowanie jest mozliwa tez produkcja padow do Amigi
@Bucz, post #24
Proponuje uwazac z pojeciem "force feedback" poniewaz jest ono zarezerwowane raczej dla kierownic