Komentarze do artykułu: Road Rash

[#1] Re: Road Rash
Pytanie do grających na WHDLoad pod Apollo 040. Czy macie graficzne "glitche" na linii horyzontu? A jeśli nie, to jak się ich pozbyliście?
[#2] Re: Road Rash

@kempy, post #1

Też mam "glitche" na linii horyzontu. Nie są dokuczliwe podczas gry, więc nie kombinowałem z ich usunięciem (tooltype). Może dla sportu zajmę się tym któregoś dnia.
[#3] Re: Road Rash
Otóż gdy ukończymy wszystkie etapy w danym poziomie i uzyskamy awans do kolejnego, otrzymujemy kod. Wydawałoby się, że kod umożliwi nam rozpoczęcie rozgrywki od pierwszego etapu kolejnego poziomu. Otóż nic bardziej błędnego. Będziemy zmuszeni ponownie zagrać w którykolwiek etap poprzedniego poziomu.

Dziś awansowałem do wyższej ligi i przejechałem w niej dwa wyścigi (zająłem 5 i 4 miejsce). Otrzymany kod przenosi do tej ligi i nie trzeba brać udziału w wyścigu z niższej ligi. Nie wiem, czy ma tu znaczenie wzięcie udziału w jakimkolwiek wyścigu wyższej ligi, czy też zajęcie premiowanego miejsca.
[#4] Re: Road Rash

@PopoCop, post #3

Dziś sprawdziłem, że wystarczy przejechać jedną trasę w nowej lidze. Zajęte miejsce nie ma znaczenia. Otrzymany kod przeniesie nas do tej ligi.
[#5] Re: Road Rash

@PopoCop, post #4

Jeżeli otrzymasz kod do wyższej ligi i nie przejedziesz ani jednego wyścigu w tej wyższej, to aby zagrać w tej wyższej, po wpisaniu kodu, musisz ponownie rozegrać choćby jeden wyścig z niższej. Przynajmniej tak pamiętam z mojej wersji gry.

Ostatnia aktualizacja: 26.10.2025 15:35:42 przez mailman
[#6] Re: Road Rash

@mailman, post #5

Zgadza się, więc jeśli chcemy dostać kod z wyższej ligi trzeba przejechać jeden wyścig w tej lidze. Trochę dziwnie to autorzy gry wymyślili...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem