Komentowana treść: Roguecraft już we wrześniu
[#1] Re: Roguecraft już we wrześniu
Graficznie bardzo fajnie. A jak z grywalnością?
1
[#2] Re: Roguecraft już we wrześniu

@amikoksu, post #1

Jest spoko. Demko można pobrać, polecam.
4
[#3] Re: Roguecraft już we wrześniu

@AD99, post #2

A ja nie polecam. Jak dla mnie nudne jak flaki z olejem. Byle ADOM czy Nethack gejmplejowo zjadają to na śniadanie.
[#4] Re: Roguecraft już we wrześniu

@kempy, post #3

Byle ADOM...

no wiesz!!! ADOM to jest gra genialna, latami gralem w to na amidze ... - nie wiem jak mozna o niej powiedziec "byle".
ok, racja
[#5] Re: Roguecraft już we wrześniu

@pch, post #4

Mam takie samo zdanie Za małego spędziłem przy ADOMie wiele (prawdopodobnie dziesiątki) godzin, gameplay wciągnął mnie całkowicie.
[#6] Re: Roguecraft już we wrześniu

@pch, post #4

To to?
link
[#7] Re: Roguecraft już we wrześniu

@amikoksu, post #6

uuuaaa to na pewno na Amigę? nie na spectrumne??
[#8] Re: Roguecraft już we wrześniu

@amikoksu, post #6

Tak to, gra jest bardzo rozbudowana .. nie ukonczylem jej a wciagnela mnie na lata :) bo potem jeszcze na PC gralem... oczywiscie w wersje te oryginalna ASCII a nie te "nowoczesna" z grafika.
Jednak zamiast grac to moze lepiej zobaczyc te 40 pare minut filmu - jak to wyglada - w ogromnym uproszczeniu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sH5ohcGnRm0&t=2s[/youtube]

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2024 16:14:21 przez pch
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem