• Ankieta

Ulubiony mniej znany pinball

• Pinball Prelude
    9 głosów 9
  • Obsession
    9 głosów 9
  • Ultimate Pinball Quest
    6 głosów 6
  • Pinball Brain Damage
    4 głosów 4
  • Thomas The Tank Engine Pinball
    2 głosów 2
  • Inny (napiszę w komentarzu)
    1 głosów 1
  • Pinball Hazard 0

Ankieta skończyła się 25.08.2024

[#1] Re: Ulubiony mniej znany pinball
Magic Pinball
[#2] Re: Ulubiony mniej znany pinball

@juen, post #1

Nie znam żadnego.
1
[#3] Re: Ulubiony mniej znany pinball
Grałem tylko w Pinball Brain Damage. Pozostałe kojarzę jedynie z ACS.
1
[#4] Re: Ulubiony mniej znany pinball
Słyszałem o Prelude i Obsession ale nie widziałem żadnego z tej listy. Pinballi z najwyższej półki było tyle, że właściwie „zjadły” cały amigowy rynek pinballi.
1
[#5] Re: Ulubiony mniej znany pinball

@MDW, post #4

Z wymienionych tytułów grałem tylko w "Ultimate Pinball Quest" jeszcze na mojej Amidze CDTV.

Na Amidze 1200 grałem w "Pinball Mania".
1
[#6] Re: Ulubiony mniej znany pinball
Pinball Prelude byl u mnie mocno ogrywany. Fajne stoly i bardzo fajnie wkomponowane elementy. Dawal rade. Do dzis nawet pogrywam. Obsession jakis taki za prosty mi sie zawsze wydawal.
1
[#7] Re: Ulubiony mniej znany pinball
Wahałem się między Ultimate Pinball Quest a Obsession. Jak już zagłosowałem, to przypomniałem sobie, że bardzo często grałem też na Kirby's Pinball Land na emulatorze GameBoy'a.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem