• Ankieta

Twoja ulubiona postać w "The Chaos Engine"

• Preacher
    7 głosów 7
  • Mercenary
    3 głosów 3
  • Brigand
    3 głosów 3
  • Gentleman
    3 głosów 3
  • Thug
    3 głosów 3
  • Navvie
    2 głosów 2

Ankieta skończyła się 08.09.2024

[#1] Re: Twoja ulubiona postać w "The Chaos Engine"
Pierwsza część gry to był sztos, nie wiem kto wpadł na pomysł aby całkowicie zmienić zasady w II części.
[#2] Re: Twoja ulubiona postać w "The Chaos Engine"
Pomysłowa ankieta, podoba mi się.

W Chaos Engine grałem o tyle krótko (choć przeszedłem cały pierwszy świat), że nie wyrobiłem sobie zdania na temat postaci i niespecjalnie pamiętam ich cechy charakterystyczne (oprócz wyglądu).

Myślę, że moja ulubiona postać to Gentleman ze względu na "elegancję". Z tego co pamiętam ma mapę jako specjalną umiejętność.

Moja propozycja podobnej ankiety to: ulubiony szczep w Lemmings 2.

Ostatnia aktualizacja: 27.08.2024 14:27:15 przez Hexmage960
[#3] Re: Twoja ulubiona postać w "The Chaos Engine"

@Hexmage960, post #2

Beznadziejna ankieta, nie podoba mi się.
[#4] Re: Twoja ulubiona postać w "The Chaos Engine"

@Hubez, post #1

nie wiem kto wpadł na pomysł aby całkowicie zmienić zasady w II części.

Dla mnie, II cześć wygląda jak etapy wycięte z jedynki. Plansze przerywnikowe, albo osobny tryb usunięty z części pierwszej.

Ostatnia aktualizacja: 28.08.2024 12:46:33 przez Koyot1222
[#5] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem