Komentowana treść: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta
[#31] Re: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta

@marggines, post #30

Krytyka była, jest i będzie. Tak to już jest.
1
[#32] Re: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta

@marggines, post #30

To uważasz ze lepiej zeby autor takiej gry jej nie pokazał albo nie robił?
Nigdzie tak nie napisałem. Lepiej żeby pokazał, ale to nie odbiera mi prawa do wyrażenia mojego zdania.
Uważam ze kazda produkcję wypadałoby docenić juz przez sam fakt ze komuś sie chcialo usiasc i cos zrobic
Z tym się nie zgadzam. Przykładowo, przez sam fakt, że chciało mi się usiąść na kiblu i coś zrobić, nie uważam, że należy docenić to, co tam zrobiłem.

Słaba konwersja jest słabą konwersją. To, że - w ramach swoiście pojętej politycznej poprawności - o tym nie napiszę, nie uczyni tej konwersji nawet o milimetr lepszą.
6
[#33] Re: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta

@Krashan, post #32

Mowa nienawiści w czystej postaci
[#34] Re: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta
4.V.(dziś) a do 9.V.(dajdziemy nim...)
[#35] Re: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta

@COMPA, post #34

???
[#36] Re: Dr. Dangerous: Secrets of the Temple of Xol'Ta
Pograłem trochę - świetna gierka i do tego darmowa OK
Muzyka taka sobie, ale cała reszta miodzio. Fajna grafika i poziomy wymagające myślenia.
Gratulacje dla autora.

Ostatnia aktualizacja: 22.09.2024 09:21:54 przez TuReX
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem