Komentowana treść: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
[#1] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
Mnie to ciekawi, ile osób zdało prawo jazdy dzięki temu programowi. Albo udało się oblać. Przyznać się hihi.
3
[#2] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
No to Stan i Jan będą mieli drugi edusoft matematyczny. Nie ma grania na ps5! Będzie "granie" na Ami
w mnożenie i dzielenie:). Dziękuję OK.
2
[#3] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
Ilu zdało? Pewnie tylu co zostało programistami gier po zakupie jednej z książek z serii "zostań programistą gier"
4
[#4] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
Matematyke testowala moja corka, fajnie jej sie gralo
2
[#5] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
Chyba właśnie to miałem w wersji MS-DOS, tyle że jako łebek 10-letni to jedynie skrzyżowania sobie rozwiązywałem na Amidze to będzie prawdziwa przyjemność i duma uruchomić program po latach
[#6] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki
Hej, udało się Wam odpalić Prawo Jazdy? Mi podczas wczytywania wyskakuje błąd pod ADOS:

Unable to load setmap: Error code 121

Sprawdzałem na A500, A1200 oraz na WinUAE. Na każdym to samo
Pomyślałem, że setmap w sumie można narazie olać, więc postanowiłem odpalić plik test. Wtedy okazało się, że dyskietka ma jakieś błędy. Po tym skapitulowałem.
1
[#7] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki

@MarX, post #6

Bez problemu uruchomiłem wersję złamaną.
1
[#8] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki

@mailman, post #7

Bez problemu uruchomiłem wersję złamaną.

Dobra, czyli coś u mnie. Dzięki.
[#9] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki

@MarX, post #8

Dodam jeszcze że na OS 3.1.
[#10] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki

@mailman, post #9

Dodam jeszcze że na OS 3.1.

Spoko, testowałem na 3.0 i 1.3. Raczej 3.1 niewiele tu zmienia. Ogólnie dziwna sprawa. Chciałem sobie zamontować tego ADFa za pomocą ImageMount i przy próbie otwarcia dyskietki Amiga mi się zawiesza . Nigdy wcześniej z żadnym ADFem nie miałem takiej sytuacji. Ale spoko, prawo jazdy już mam, więc nie będę dalej walczył .

Ostatnia aktualizacja: 29.09.2024 18:33:55 przez MarX
[#11] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki

@fazior, post #2

No niestety, matematyka jest słaba. Przy teście 50 zadań, III poziom jest może z 15 unikalnych działań, cały czas się powtarzają. Małpiszon pamięciowo opanował w chwilę. Na najtrudniejszym poziomie mnożenia na 50 pytań jest strzelam z 10 razy mnożenie przez 10, z 5 razy 9x7 w każdym teście.
[#12] Re: Produkcje firmy KaDe w dziale Rodzynki

@fazior, post #11

nie doszlismy do 3ciego :D
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem