Komentowana treść: WHDLoad 19.0
[#1] Re: WHDLoad 19.0
Spoko, że autor dalej działa w temacie.
4
[#2] Re: WHDLoad 19.0
Ładna, okrągła wersja. Long live WHDLoad!
[#3] Re: WHDLoad 19.0
warto było lata temu go wspierać i kupować licencje :)
3
[#4] Re: WHDLoad 19.0

@slawekwozniak, post #3

Wiadomo, tak było 17 lat temu:

https://www.ppa.pl/forum/strefa-gier/8410/whdload-rejestracja

Udało się po 40zł ;)
2
[#5] Re: WHDLoad 19.0

@slawekwozniak, post #3

Ja bym chętnie kupił licencję, tylko że się załapałem już bez licencji.

Swoją drogą dziwne że licencji już nie ma płatnych -- przecież to było shareware i tak.
[#6] Re: WHDLoad 19.0

@_DiskDoctor_, post #5

Dawno (kilkanaście lat) temu było jeszcze tak, że nie wszystkie slave'y się uruchamiały bez klucza licencyjnego Później już został tylko narzut czasowy po uruchomieniu aż do pełnej darmowości.
[#7] Re: WHDLoad 19.0

@Jacques, post #6

Zgadza się - część gier nie działała bez klucza.
[#8] Re: WHDLoad 19.0

@_DiskDoctor_, post #5

Zawsze donate na PP jest mile widziany i nie jeden raz go poczyniłem. Z tej okazji chyba zrobię to kolejny raz...
4
[#9] Re: WHDLoad 19.0

@_DiskDoctor_, post #5

nic w tyk dziwnego, autor od dawna zapowiadal, ze jak sprzeda iles tam licencji to program udostepni za darmo. jak ppwiedzial tak zrobił juz wiele lat temu. byl chyba nawet news na ppa

---

mi sie marzy opcja auto quit ustalana czasowo, np po 3min...
[#10] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#11] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#12] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem