Komentowana treść: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
[#1] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
Kurcze, trylogie zrobili...
[#2] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023

@Ralpheeck, post #1

To źle ? Podejrzewam że i tak musieli mocno okroić materiał
1
[#3] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
O, już zapomniałem, że kupiłem w preorderze ;) Fajnie, że w takim razie niebawem dotrze bo to bardzo porządna seria
5
[#4] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
Autorzy bardzo poważnie podchodzą do tworzenia tej książki. Pół roku temu poprosili mnie o odpowiedzi na kilka pytań dotyczących naszej demoscenowej Ami-działalności w latach 2000-2003 (ze szczególnym naciskiem na demo „Kheshkhash”). Całkiem zgrabnie to wszystko wyglądało. Ciekawe ile z tych moich wypocin przedostało się na papier, który z gumy nie jest i raczej wszystko się nie zmieściło.
13
[#5] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
Nareszcie! Mam pierwszą i drugą część więc na pewno kupię trzecią, choć czaję się też na "The Logo Art" z tego samego wydawnictwa.

Swoją drogą wprowadziłem dwie części do bazy serwisu LubimyCzytać. Zachęcam do oceniania i recenzowania.
4
[#6] Re: Demoscene: The Amiga Renaissance Volume 3 1997-2023
Zamówione. Can't wait...
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem