Komentowana treść: Tony Go!
[#1] Re: Tony Go!
A to przypadkiem nie miało się nigdy ukazać na Amidze z powodu pewnego incydentu, pomiędzy dwoma panami?. Czyżby pieniądze po raz kolejny wygrały?.
2
[#2] Re: Tony Go!
Dyskietka z PC?
[#3] Re: Tony Go!

@rbej1977, post #1

Nie odpowiem, bo sam już nie wiem. Pogubiłem się

Grę napisałem, wysłałem wydawcy i na tym moja rola w tym projekcie się skończyła. No... jeszcze po drodze była kradzież, samowola, spisek, sabotaż i 'morderstwo' projektu
7
[#4] Re: Tony Go!

@rbej1977, post #1

Cena 49 PLN
[#5] Re: Tony Go!

@tukinem, post #3

A gdzie to można pierw obejrzeć w działaniu oprócz obrazka z dyskietki ?
[#6] Re: Tony Go!

@tukinem, post #3

A po tych kradzieżach i sabotazach da się kupić obie że tak powiem siostrzane gry na tej samej stronie www, fascynujące zakończenie
2
[#7] Re: Tony Go!

@Lucus, post #6

Zaraz się okaże że ta cała afera została wymyślona przez obu panów w celach marketingowych.
2
[#8] Re: Tony Go!

@rbej1977, post #7

Nie no, jedną chyba da się pobrać za free więc raczej nie sądzę
[#9] Re: Tony Go!

@rbej1977, post #7

Tak jak mówiłem, zrezygnowałem z jakiegokolwiek wynagrodzenia z obu gier.

Wszyscy tu mają dostęp do internetu, więc można sobie zobaczyć, ile kosztuje wersja cyfrowa jednej i drugiej gry.

Ja rozumiem, że skoro Gogogo jest darmowe, to ktoś mógł pomyśleć, że fizyczna dyskietka również będzie darmowa... No tak nie jest. Marketing mnie nie interesuje, cen nie ustalałem, a z gratisowych egzemplarzy autorskich zrezygnowałem.

Jedynie sobie zakupiłem to (adres zamieszkania wyciąłem):

Wydawca sprzedaje obie gry, ponieważ nie bierze udziału w aferach i sporach między autorami.

Ostatnia aktualizacja: 13.10.2024 00:50:51 przez tukinem
5
[#10] Re: Tony Go!

@tukinem, post #9

Ja Ci kibicuje i podziwiam zapał, i wiem że nie masz wpływu na to, ale takie to amigowanie że da się kupić dwa razy ten sam cukierek w różnych opakowaniach, albo kupić bez opakowania, albo bez opakowania dostać za darmo, pokręcone ;)
2
[#11] Re: Tony Go!

@tukinem, post #9

Tymczasem wersja Atari gry Go Tony Go jest już dostępna dla wszystkich za darmo (wcześniej tylko dla nabywców Tony'ego):
https://monochrome-productions.itch.io/

A elektroniczna wersja Tony'ego na Amigę do nabycia za 1 USD.

Ostatnia aktualizacja: 14.10.2024 12:41:41 przez Jacques
2
[#12] Re: Tony Go!

@Jacques, post #11

Zwykły Tony na Atari też będzie chyba za darmo. Tak słyszałem od wydawcy. Znowu autor zmienił zdanie. Normalka.

@Lucus: a nawet można samo opakowanie kupić, np. oryginalny karton do Amigi

Ostatnia aktualizacja: 14.10.2024 13:50:05 przez tukinem
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem