Komentowana treść: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla
[#1] Re: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla
to swietna informacja, bardzo mnie to cieszy, a te dwie gry to mistrzostwo i teraz wieksza motywacja by pomeczyc theme park znowu!
3
[#2] Re: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla

@juen, post #1

Kurde, drzewiej temu Theme Park był przeze mnie mocniej ogrywany niż Syndicate. Ale oba szpile są kozackie.
2
[#3] Re: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla
Fajny news. Nie wiedziałem i już wiem. Dzięki.
A tak humorystycznie to ... profesorze Dreamer. Trzymamy kciuki w dziedzinie fizyki.
5
[#4] Re: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla

@c64portal, post #3

Nic dziwnego że gry na Amigę są tak dobre, jak je piszą nobliści
4
[#5] Re: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla
Szacuneczek OK Można być dumnym
1
[#6] Re: Demis Hassabis laureatem Nagrody Nobla
Wszystko fajnie, tylko Demis przy Syndicate raptem "asystował" - był tylko jednym z wielu testerów gry (co, poniekąd, miało wpływ na finalny projekt poziomów, ich rozgrywkę), nie miał większego wkładu w ten projekt, nie był jej level designerem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem