Komentowana treść: Brian The Lion - recenzja
[#1] Re: Brian The Lion - recenzja
po polsku "Lew brajanek".
1
[#2] Re: Brian The Lion - recenzja
Grywałem w to latach `90. Z chęcią wrócę w wolnej chwili.
[#3] Re: Brian The Lion - recenzja

@lukjan, post #2

Pamiętam tę mega przyjemną i przyjazną platformówkę. Charakterystyczna kolorowa grafika i duża postać lwa.
2
[#4] Re: Brian The Lion - recenzja
Świetna platformówka od Psygnosis i twórców Shadow of the Beast :)
3
[#5] Re: Brian The Lion - recenzja
Piękna gra we wszystkich wersjach. Dziś jakaś trudniejsza się wydaje...
2
[#6] Re: Brian The Lion - recenzja

@WojosRetro, post #5

Myślałem, że tylko ja tak mam. Ale faktycznie, za młodu łatwiej to szło :)
2
[#7] Re: Brian The Lion - recenzja

@slawekwozniak, post #4

Świetna platformówka od Psygnosis i twórców Shadow of the Beast :)

Ktoś od BtL maczał palce przy SotB 1-3?
[#8] Re: Brian The Lion - recenzja

@kempy, post #7

Reflections szeroki uśmiech
[#9] Re: Brian The Lion - recenzja
Dziękuję za każdy komentarz, gra jest bardzo ładna i w sumie mam do niej sentyment ;)

PSYGNOSIS to było Exclusive ;)
2
[#10] Re: Brian The Lion - recenzja

@slawekwozniak, post #8

No to się niby zgadza. Tylko przeglądając HoL zauważyłem, że tylko jedno nazwisko pokrywa się pomiędzy Brajankiem i Bestiami 1-3. Na dodatek to "tylko" muzyk.

Dzięki recenzji odświeżyłem sobie gierkę bo w dawnych czasach jakoś mnie nie bawiła. Dzisiaj doceniam, że to jednak dosyć dobra pozycja, tylko już drugi świat mnie nieco zmęczył. Poziom trudności różni się znacznie od pierwszego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem