Komentowana treść: K&A Plus #26
[#1] Re: K&A Plus #26
Zamówione jak zawsze, miło patrzeć jak się magazyn i sklep rozwija :)

Gdybyście kiedyś planowali dodruk pojedynczych numerów od 1 do 5 (ten zbiorczy 1-5 mam), to byłbym chętny, także w przedsprzedaży ;)
[#2] Re: K&A Plus #26
o "Tonym" to by mogli z 10 artykulow napisac :D
1
[#3] Re: K&A Plus #26

@selur, post #2

Selur! Wróciłeś!
Zajebiaszczo OK
1
[#4] Re: K&A Plus #26
Standardowo, zamówione.
1
[#5] Re: K&A Plus #26

@BenHur, post #4

Na stronie K&A jest informacja, że programistą TONY - Montezuma’s Gold w wersji amigowej jest Maciej Małecki. Na pewno jest on programistą wersji C64, a wersję amigową programował Tukinem. Czy coś się zmieniło?
2
[#6] Re: K&A Plus #26

@Gordian, post #5

Zgłaszałem to, ale zapomnieli zmienić widocznie.

Oczywiście, że wersję dla Amigi ja napisałem, wersję C64 Maciej Małecki, a wersję Atari Vladimir Janković.

To samo w kwestii muzyki i efektów dźwiękowych: nie Adam Gilmour, a Eightbm. Tester gry również się nie zgadza.
3
[#7] Re: K&A Plus #26

@tukinem, post #6

Trochę dużo tych pomyłek. To dziwne, bo o grze było bardzo głośno w retro-światku. Poza tym jeżeli się grę recenzuje to wypada ją uruchomić. A gdy się ją już uruchomi to trudno pominąć stronę tytułową na której są wymienieni autorzy.
No a jeżeli to było zgłaszane i mimo to nie zostało poprawione to już naprawdę bardzo źle świadczy o organizacji pracy, korekcie, przepływie informacji w zespole tworzącym pismo.
4
[#8] Re: K&A Plus #26

@MDW, post #7

propo pomyłek.
zajrzałem sobie na ich stronę i - poza rozjeżdżającym się layoutem "Gry i programy" w wersji eng. (poprawia się po ctrl+f5, jakby ktoś był ciekaw):
"Obecnie dystrybują nas: Protovision (Niemcy)".
siedzi, pije i chrupki

a to brązowe na prawym samochodzie (?) - to co to toto jest? Bo na pierwszy rzut oka wygląda jak wkurzona buźka. Po dłuższym zastanowieniu, nie mogąc znaleźć punktów wspólnych z tematem dystrybowania gazety (oprócz potencjalnego niezadowolenia klientów), uznałem, że w założeniu mogła to być paczka. 🤔

2
[#9] Re: K&A Plus #26

@snajper, post #8

Rozmawiałem dzisiaj z K&A i przypomniałem o tym błędzie. Tony nie jest "moją" grą, więc to nawet nie ja powinienem zgłaszać takie sugestie, a sam autor, no ale cóż... widać jest zapracowany nad wersjami gry na inne platformy oraz ich reklamowaniem.
3
[#10] Re: K&A Plus #26

@Gordian, post #5

Autorzy wersji amigowej są już wypisani prawidłowo na stronie K&A Plus.
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem