@nowy80, post #16
@pini, post #31
Akurat widziałem ten film przed publikacją newsa. Często zaglądam na Twój kanał. Dlatego przyszedł mi do głowy WarpVision zamiast IndiAGA. Szkoda, że tam tak ciasno bo HDD mam NOS i ledwo kupiony. Nie wiem czy skorzystam ale poproszę o link do Ali (DOM). Dzięki
@nowy80, post #33
@RokiS, post #40
ale że co?? chodzi o szybkie przełączanie się ekranów??
@jimiche, post #41
Film trwa dłużej niż 5 sekund...- dokładnie
@tomi, post #1
Mam pytanie, jak scandoubler współpracuje z monitorami CRT? Czy wystarczy prosta przejscówka HDMI -> VGA?
Ja mam dla Panów taki test na ich scandubler (szczególnie chodzi mi o ten zewnętrzny). Proszę odpalić na tym sprzęcie demo Blow od Nah-Kolor i pokazać co się dzieje na ekranie. Mam nadzieje że wasz projekt da radę :).
@Madman, post #43
@jimiche, post #49
Dziwne to demo, jest plik konfiguracyjny do wyboru trybów, ale opcja uruchomienia jest wyszarzona i nie daje się odpalić przez "demorun", trzeba przez "demo".- sprawdziłem i u mnie uruchamia się z "demorun" i można wybierać "do woli" tryby wyświetlania
Głównie chodzi mi o przejście gdzie zaczyna się wyświetlać obrazek w interlace a wcześniej był lowres.- nagrałem filmik z demem, ale przejścia na filmie a w realu wyglądają troszkę inaczej. Na filmie jest efekt błysku (spowodowany pewnie wolną reakcją obiektywu/matrycy w moim smartfonie), w realu nie ma tego rozjaśnienia - od razu wyświetla się prawidło obrazek/kolejny efekt