• Opis

Moja pierwsza reakcja to złośc, no ale jak spojrzałem na wyraz jej pyszczka🙂

zamieścił: jaster

data: 2024.11.29 22:37

kategoria: Humor / Różne

rozdzielczość: 4096x1842

odsłon: 78

komentarzy: 11

Ocena użytkowników: 4.2 (oceniających: 5)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: Komputerowy kot
Jarek to Ty ?
[#2] Re: Komputerowy kot

@Dorian3d, post #1

Dlatego nie mógłbym mieć kota w domu. To wlezie wszędzie, a nie chciałbym sprawdzić z jak wysoka spada na cztery łapy.
[#3] Re: Komputerowy kot

@amikoksu, post #2

Dokładnie tak kot wali do kuwety , smród w domu niesamowity , ja mam psa takiego co nie gubi włosów.
Nie lubię wszędzie włosy zwierzaka.

Ostatnia aktualizacja: 30.11.2024 09:31:38 przez Dorian3d
[#4] Re: Komputerowy kot
Znalazł źródło ciepła.
[#5] Re: Komputerowy kot

@Dorian3d, post #3

Dokładnie tak kot wali do kuwety , smród w domu niesamowity

mam kota od 11 lat, z kuwety korzystał jedynie będąc malutkim jedno-, dwuletnim kotkiem. I albo mój narząd węchu nie sprawuje się najlepiej, albo podawane przez Ciebie informacje pochodzą z otworu pomiędzy pośladkami, bo nie przypominam sobie niesamowitego smrodu w owej kuwecie, a w domu tym bardziej. Toteż głównego źródła problemu ze smrodem wypełniającym cały dom, o ile taki faktycznie występuje, dopatrywałbym się prędzej u właściciela, czyt. w sposobie wychowania/ nabytych nawykach kota.
mój w mieszkaniu zsikał się raz lub dwa - i też bynajmniej nie dlatego, że tak robią wszystkie domowe koty, tylko w wyniku wyczucia intruza na swoim terytorium (była akurat zima i w akcie dobroci dałem schronienie małemu kotkowi w piwnicy, gdzie mój kot upatrzył sobie wygodny, cichy kąt).

@ZorrO
wątpię. Amiga jakiegoś znacznego ciepła nie wydziela, w szczególności taka leżąca na półce i odcięta od zasilania. ;) Co innego router lub wzmacniacz, które upodobał sobie mój. To drugie niestety skutkuje niekorzystnie złogami sierści wewnątrz.

[#6] Re: Komputerowy kot

@snajper, post #5

Sierść pchlarza nie przedostanie się do środka?
[#7] Re: Komputerowy kot

@amikoksu, post #6

Ona rzadko do kompów moich się dobiera...wczoraj coś ją naszło. Raz my tylko pogryzła kabel od myszy🙂
[#8] Re: Komputerowy kot

@amikoksu, post #6

jeśli pytasz o Amigę, to nie wiem, bo na nią jednak nie pozwalam mu wchodzić. Chyba że jest założona pokrywa - co ma miejsce przez 99% czasu.
a do wzmaka oczywiście się dostało całe mnóstwo, jak już pisałem. Toteż zapobiegawczo postawiłem tam na wierzchu starą podstawkę pod drukarkę. żeby uniemożliwić kotu wejście (jako że wzmak z kolei przez większość dnia jest włączony).
[#9] Re: Komputerowy kot

@snajper, post #8

do wzmaka oczywiście się dostało całe mnóstwo, jak już pisałem.

Faktycznie. Umknęło mi.
[#10] Re: Komputerowy kot

@jaster, post #7

Rolety by pomogły. Albo daj tam zdjęcie psa, to może odstraszy.
2
[#11] Re: Komputerowy kot
Pewnie szukal myszki :\
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem