Komentowana treść: Amigowy Kalendarz Adwentowy
[#1] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy
Dobre, podoba mi się :D
1
[#2] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@mikecios, post #1

OK
[#3] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy
Na dzisiaj w kalendarzu mamy GoGoGo Gra, która działa na najsłabszej (dzisiaj już chyba zapomnianej) Amidze 1000 z mniejszą pamięcią CHIP.
2
[#4] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@tukinem, post #3

A dzisiaj nic nie ma ?
[#5] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@mikecios, post #4

Jest demko alfa izometrycznej gry, a właściwie filmik z demonstracją chyba silnika.
[#6] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@tukinem, post #5

Ja mam 5 grudzien nie klikalny i pusty
[#7] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@mikecios, post #6

Spróbuj odświeżyć stronę. Strona chyba lubi się cache-ować i zmiany nie są wczytywane do przeglądarki.

Ja musiałem parę dni temu odświeżyć stronę, bo podobnie jak u Ciebie, nie były u mnie wyświetlane nowe dni w tym kalendarzu adwentowym.
[#8] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@tukinem, post #5

Coś w stylu, a może nawet Head Over Hells.
[#9] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@Hexmage960, post #7

Hi, I'm sorry about this, the site had issues a couple of days ago but it should be all okay now. If anyone has anything that they would like to contribute to the Amiga Advent Calendar such as mods, artwork, games, demos, please let me know! It doesn't have to be Christmas related either.

I hope it's alright that I'm writing this post in English.
4
[#10] Re: Amigowy Kalendarz Adwentowy

@Cammy, post #9

thx Cammy for your work! and for the feedback :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem