Komentowana treść: Versus #10
[#1] Re: Versus #10
Orientuje się ktoś czy te Versusy po jakimś czasie wychodzą w wersji online i wystarczy, że na nią poczekam, czy muszę kombinować emulator żeby uruchomić tę wersję?
[#2] Re: Versus #10

@MDW, post #1

Nie ma wersji online, za to jest oldskoolowy klimat. Nawet jest tekst diskmagi vs online, 20 lat temu też się pisało takie rozkminy w diskmagach :D Nic się nie zmieniło w sumie ;)
[#3] Re: Versus #10

@retrofaza, post #2

Czyli Versus #9 pod tym względem jest wyjątkiem, bo widzę, coś co określają "This is the Versus 9 online edition.".
No ale może faktycznie lepiej zerknąć na wersję executable, bo twierdzą, że:
"A fully experience with all articles is best seen in the diskmag-edtion."
więc nigdy nie ma się pewności, że wersja online ma wszystkie artykuły.

20 lat temu też się pisało takie rozkminy w diskmagach

Raczej 25-30 lat temu. Czas niestety szybko płynie. 20 lat temu, czyli w 2004 roku z amigowymi magami już było bardzo krucho.

Ostatnia aktualizacja: 08.12.2024 18:25:07 przez MDW
[#4] Re: Versus #10

@MDW, post #3

Oj, Mariusz, już byś w tym czasie 5 razy odpalił emu zamiast marudzić :)

Myślę, że to najbardziej treściwy numer jak dotąd - fajna publicystyka, sporo tekstu, do rozmowy z Tobą jeszcze nie dojechałem :)

P.S. Nie chciało mi się uruchomić z systemu, dopiero bez s-s ruszyło. Też tak macie?

Ostatnia aktualizacja: 09.12.2024 11:31:53 przez Jazzcat
[#5] Re: Versus #10

@Jazzcat, post #4

Ja odpalam pod AROSem, rusza z systemu bez kombinowania :)
[#6] Re: Versus #10

@Jazzcat, post #4

Mi ruszyło bez problemu. System z RTG pod Fs-UAE

Ostatnia aktualizacja: 09.12.2024 12:40:44 przez c64portal
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem