Komentowana treść: TuneFinder 1.3
[#1] Re: TuneFinder 1.3
Hey, Daniel z amiga-news wrzucił zamiast oryginalnego changeloga automatycznie wygenerowany changelog z GitHub. Jak możecie zamienić to na poniższy tekst to byłoby super:

• Użytkownicy mogą teraz wybrać program (AmigaAMP) do uruchomienia razem z TuneFinder
  • Dodano system zarządzania ulubionymi
  • Dodano obsługę minimalizacji do ikony
  • Dodano zapamiętywanie pozycji okna
  • Dodano funkcję zapisywania ostatnio używanego kraju i kodeka
  • Dodano francuskie tłumaczenie (Eric 'Tarinz' LUCZYSZYN)
  • Poprawki błędów i ulepszenia interfejsu użytkownika

Wrzuciłem tez na Aminet ale pewnie będzie dopiero po południu.
2
[#2] Re: TuneFinder 1.3

@sand, post #1

Wszystko działa super.

A jak by tak w oknie ustawień obok pola tekstowego, gdzie wpisujemy ścieżkę dostępu do AmigaAMP dodać checkbox opisany jako "Iconify"? Powodowało by to, aby AmigaAMP ikonifikowało się automatycznie za raz po uruchomieniu przez TuneFinder.

Ale to tylko taka moja mała propozycja.
1
[#3] Re: TuneFinder 1.3

@Ponki1986, post #2

Pewnie, że da się dodać. Chyba jedyne co mnie martwi, że trzeba czekać w loopie kiedy AmigaAmp otworzy port AREXXA, bo prędkość i co za tym idzie uruchomienia Amigaampa zależy od prędkości i zajętości systemu.

Ostatnia aktualizacja: 09.12.2024 17:34:30 przez sand
[#4] Re: TuneFinder 1.3

@Ponki1986, post #2

Chciałeś to masz link.
2
[#5] Re: TuneFinder 1.3

@sand, post #4

OKOKOKOK
[#6] Re: TuneFinder 1.3

@Ponki1986, post #5

Pobawilem sie troche z MUI i wrzuciłem wersje z interfacem MUI. TuneFinderMUI . Przetestowane tylko na OS3.1, 3.2 i 3.9.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem