Komentowana treść: AmigaGPT 2.1.0
[#1] Re: AmigaGPT 2.1.0
Da się z tego korzystać gdy się nie płaci OpenAI? Wygenerowałem API key i podałem w ustawieniach, ale na każdym modelu dostaję błąd zamiast odpowiedzi. Czy to nie działa z darmową wersją OpenAI?
[#2] Re: AmigaGPT 2.1.0

@MDW, post #1

heh, a mi na wstępie wyskakuje z "failed to initialize amisslmaster.library: not enough memory available". Na pasku workbencha Chip 2 MB free, Fast 111MB frfee. Piękne.
[#3] Re: AmigaGPT 2.1.0

@snajper, post #2

( ͡° ͜ʖ ͡°)

odpalił po apgrejdzie do amissl 5.18. Wcześniej był 5.11, a w readme, że reqiuirements 5.9... Spoko.
Może zainstaluję MUI 5, żeby zobaczyć, co to jeszcze umie.
do mojego bota jednak się nie umywa. ok, racja Parę dni temu zaaplikowałem mu kilka apgrejdów i poza wyszukiwarką jutuba umie też opisywać obrazki. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W czym pomógł mi ChatGPT.
[#4] Re: AmigaGPT 2.1.0
Witam. Ma ktos starsze wersje? Nowsze mi nie działają.Najlepiej pierwszą wersję. Ta działała i kilka następnych.
[#5] Re: AmigaGPT 2.1.0

@Olek, post #4

przecież masz wszystkie wersje na githubie, począwszy od 1.0
[https://github.com/sacredbanana/AmigaGPT/releases
[#6] Re: AmigaGPT 2.1.0

@snajper, post #5

Bardzo dziękuję.OK Nie zauważyłem
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem