Komentowana treść: Joy of Killing - polskie znalezisko
[#1] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko
Przez takie odkrycia czuję klimat lat 90. Odpalałeś grę na C64 ze składanki i zastanawiałeś się co tam jest, hit czy kit. OK

Ostatnia aktualizacja: 25.01.2025 11:15:15 przez KM_Ender
3
[#2] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko

@KM_Ender, post #1

Tak było ja muszę odszukać 6 kaset zielonych z lat c64 w tym swoim śmietniku eh
2
[#3] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko
Brawo dla rygar997 za „sprezerwejszynowanie” tej produkcji. OK

W drugiej połowie lat 90 miałem takie dziwne ami-sub-hobby polegające na tym, że interesowały mnie wszystkie polskie produkcje (gry i użytki) jakie się wtedy pojawiały. Pomimo tego, że twórcy tej gry są znani demoscenowej społeczności, w prasie pojawiły się niewielkie zapowiedzi, to ja zupełnie jej nie kojarzę.
3
[#4] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko
straszelnie obrzydliwa estetyka tej produkcji. niestety wiele gier
tak wyglądało.
[#5] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko

@habit, post #4

Trafiały się polskie gry z fajną estetyką no ale nie było ich zbyt wiele. Polskich twórców dopadła chyba jakaś klątwa atari.
1
[#6] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko
Całkiem niezła estetyka tej produkcji. Niestety wiele gier tak dziś nie wygląda.
1
[#7] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko

@Jacques, post #6

3
[#8] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko

@recedent, post #7

Mniej więcej
[#9] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko

@amikoksu, post #5

ta gra sie powinna zwac "Kiling of Joy"
[#10] Re: Joy of Killing - polskie znalezisko

@selur, post #9

A nawet "Killing of Joy".
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem