Brawo, drogi kolego! Masz ogromny talent i niesamowite umiejętności. Błyskawicznie robisz też postęp.

Przygotowanie wiernego klonu Soko-Bana z tymi wszystkimi elementami, to według mnie dowód mistrzostwa i kunsztu.
Mi z kolei praca idzie całkiem nieźle ostatnio, ale czasami jeszcze mam problem z przygotowanymi silnikami. Silniki działają, są rozbudowane, ale czasami coś jeszcze przeszkadza.
Tak mi się już życie ułożyło, że muszę nieprzerwanie brać lekarstwa od ok. 20 roku życia.

Nie jestem pewien, czy tam nie ma jakichś efektów ubocznych. Odnotowuję dużą poprawę, przy czym okresowo coś się pogarsza. Ale jest dobrze, wiem że się wyleczę, bo większość dolegliwości ustąpiło, bądź się znacząco zmniejszyło.
Tak sobie troszkę myślę czasami - żartobliwie - że należałoby mi się odszkodowanie od Państwa, bo leczenie tymi lekami tyle lat jest ciężkie. No ale muszę i zdaję sobie z tego sprawę. Kiedyś nie zdawałem sobie sprawy i wtedy było jeszcze ciężej. Lekarstwa są jakie są - ale są mi potrzebne.
U mnie w życiu sytuacja się klaruje, bo zaliczyłem dopiero co praktyki studenckie i będę pewnie niebawem składał napisaną pracę magisterską i wkrótce podchodził do obrony. To jedyne co zostało do załatwienia, bo te praktyki to była ostatnia rzecz.
Nie narzekam na swoją obecną sytuację, choć chciałbym by postęp szedł troszkę szybciej - a przynajmniej żeby nie było tych okresowych problemów.
Życzę Ci kolego Tukinem dalszych sukcesów.
Sam obecnie piszę swoje Robbo (projekt sprzed lat) i obecny silnik jest dosyć skomplikowany. Moim celem również jest wierne odzwierciedlenie elementów, co udało się osiągnąć.
Ostatnia aktualizacja: 01.02.2025 11:56:21 przez Hexmage960