Komentarze do artykułu: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

[#1] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic
Dzięki za recenzję. Też byłem swego czasu napalony na Bloodnet i próbowałem do tej gry podchodzić kilka razy - za każdym razem mnie skutecznie do siebie zniechęcała. Jak widać nie tylko ja miałem takie odczucia.
[#2] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic
Point & Klik, makabra. Tylko Elvira potrafiła mnie wciągnąć.
[#3] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

@koczis, post #2

mam orginal :P
[#4] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

@HOŁDYS, post #3

Jak kupiłeś w latach 90' to szacun. :P
[#5] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

@koczis, post #2

Fajną grą było Adventure of Willy Beamish. 12 dyskietek, nie posiadając HDD ale z dodatkową stacją dysków szło grać w miarę normalnie.

https://youtu.be/XWj5x6anHak

Wiadomo to były inne czasy, mnogość lokacji i animacje zachwycały, do tego grało się na CRT w PAL, więc pikseloza nie była tak widoczna, jak na podlinkowanym video szeroki uśmiech
1
[#6] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

@karolb, post #5

Ilość dyskietek nie jest miernikem dobrej gry. W tę grę nie grałem. Ale wygląda super.
[#7] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

@koczis, post #6

[#8] Re: Bloodnet: A Cyberpunk Gothic

@mailman, post #7

Szkoda, że nie miałem tej gry, ale zapewne ze słownikiem w ręku nie wiele bym zdziałał. Teraz robisz najazd kamerą od komórki na text i wszystko jest w miarę fajnie przetłumaczone. Czasy są inne, a będzie jeszcze ciekawiej.

Ostatnia aktualizacja: 16.02.2025 22:45:14 przez koczis
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem