Komentowana treść: Untangle 1.2
[#1] Re: Untangle 1.2
200 ?? nie no, az tyle to ja nie bede rozpętlywał.... rozplątywał
[#2] Re: Untangle 1.2

@selur, post #1

A ja się chyba skuszę Miałem sporo zabawy przy wcześniejszej odsłonie gry i z miłą chęcią do niej wrócę
[#3] Re: Untangle 1.2

@selur, post #1

Jeżeli nie skasowałeś gry, a dokładniej pliku Untangle.state, to nie musisz jeszcze raz przechodzić rozwiązanych wcześniej poziomów.
3
[#4] Re: Untangle 1.2
Wszystkie dodatkowe levele ukonczone.

Zmienilbym jedna rzecz.
Gdy skonczymy gre to pokazuje sie wicnanko-kwadrat.
Wlaczam sobie gre od nowa, przechodze np z 30 i zamykam gre.
Niestety ponowne uruchomienie zaczyna sie od wycicnanki i gratulacji.
Czy dalo by sie zrobic tak aby gra pamietala ze zaczalem od poczatku?
Oczywiscie z pelna tabela leveli do wybrania.
[#5] Re: Untangle 1.2

@Phibrizzo, post #4

Gdy skonczymy gre to pokazuje sie wicnanko-kwadrat. Wlaczam sobie gre od nowa, przechodze np z 30 i zamykam gre. Niestety ponowne uruchomienie zaczyna sie od wycicnanki i gratulacji.
Tu są dwie oddzielne kwestie do poprawienia. Po pierwsze opcja z menu "Nowa gra" powinna zaczynać od poziomu 1 (i robi to), ale również czyścić tabelę wyników, czyli nowa gra polega na tym że zaczynamy totalnie od początku.
Czy dalo by sie zrobic tak aby gra pamietala ze zaczalem od poczatku?
Oczywiscie z pelna tabela leveli do wybrania.
No i właśnie, co to dokładnie znaczy "zacząłem od początku"? Domyślam się, że chodzi Ci o to, żeby gra zawsze uruchamiała się z tym poziomem, który był aktywny w momencie ostatniego zamknięcia gry?
[#6] Re: Untangle 1.2

@Krashan, post #5

Domyślam się, że chodzi Ci o to, żeby gra zawsze uruchamiała się z tym poziomem, który był aktywny w momencie ostatniego zamknięcia gry?

Moze zawile sie wypowiedzialem, ale doikladnie tak jak napisales.
[#7] Re: Untangle 1.2

@Phibrizzo, post #6

Dodałem do issues na GitHubie i pewnie w następnej wersji już będzie.
[#8] Re: Untangle 1.2

@Krashan, post #7

Dodałem do issues na GitHubie i pewnie w następnej wersji już będzie.

Dodaj do bugs, to może będzie szybciej.

[#9] Re: Untangle 1.2

@_DiskDoctor_, post #8

Dziękujemy. Kapitanie Ciężkodowcipny.
2
[#10] Re: Untangle 1.2

@Krashan, post #9

Ciężki dowcip to inaczej dowcip inteligentny. Dziękuję.
[#11] Re: Untangle 1.2
Zdawałoby się, że to tylko kilka kresek i kółek, ale prawda jest taka, że dla mnie Untangle jest naprawdę bardzo grywalne. Przeszedłem dopiero 40 leveli (co pewnie rozbawi mistrzów z PPA), ale to i tak o 38 więcej niż w dowolnej grze jaką uruchomiłem w ostatnich kilku miesiącach, a może nawet roku.
3
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem