Komentowana treść: Ryś BlueLink
[#31] Re: Ryś BlueLink

@Jacques, post #25

Jeszcze inne ujęcie, mam nadzieję że się spodoba

1
[#32] Re: Ryś BlueLink

@sajdor, post #9

Obsługuje to obydwa porty ? Czy jeden odbiornik = 1 port
Śmigaja wszyscie trzy fire ?

Obecnie jest to jeden Ryś = jeden port.
Wszystkie 3 fire są podłączone do Amigowego portu joy i są wykrywane przez programy testujące. Czy są gry używające 3 fire, to tego niestety nie wiem.

Ostatnia aktualizacja: 17.04.2025 22:39:50 przez spidi
[#33] Re: Ryś BlueLink

@BULI, post #2

A czy jest emulowany pad CD32?

Jeszcze nie, ale będzie w najbliższej aktualizacji softu.
1
[#34] Re: Ryś BlueLink

@marggines, post #4

Pytanie mam o gładzik na padzie ps4 czy będzie można go używać jako myszy?

Robiłem takie testy i jest to możliwe. Kwestia tylko czy coś takiego będzie przydatne.
1
[#35] Re: Ryś BlueLink

@Madman, post #22

Polska firma MATT produkowała pady do Amigi, tylko ich jakość była taka sobie.
[#36] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #34

A mógłbyś zrobić taki adapter z wtyczką na USB, żeby dało się to podłączyć do A500Mini?
[#37] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #30

W przypadku pada od PS3 to jest "NORMA".
Chcąc go sparować z donglami bluetooth np 8BitDo, tak samo trzeba sobie radzić zewnętrznymi narzędziami ok, racja
[#38] Re: Ryś BlueLink

No i działa. Parowanie bezproblemowe, lag niezauważalny, Żaba śmiga jak szalona.
Polecam!
1
[#39] Re: Ryś BlueLink

@AceMan, post #38

A jak wygląda używanie "skrzydełek"?
[#40] Re: Ryś BlueLink

@recedent, post #39

W Menu interfejsu można przypisać mapowanie

1
[#41] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #40

A jak się to menu odpala?
[#42] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #40

SUPER sprawa z tym menu do konfiguracji mapowania OK
[#43] Re: Ryś BlueLink

@AceMan, post #41

Wciskasz LB+RB+Menu. W menu nawigujesz D-Padem. Do pozycji w menu wchodzisz A, wychodzisz X.
1
[#44] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #43

Ok, przetestuję. Przydałaby się jakaś instrukcja (w paczce był tylko odnośnik do strony, na której takowej nie ma) :)
[#45] Re: Ryś BlueLink

@AceMan, post #44

Przydałaby się jakaś instrukcja (w paczce był tylko odnośnik do strony, na której takowej nie ma) :)

Dziś powinno być wszystko wrzucone na stronę.
1
[#46] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #45

Super!
To jeszcze pytanie - bezpiecznie jest podłączyć Ryśka do C64/Atari czy niebardzo?
[#47] Re: Ryś BlueLink

@AceMan, post #46

To jeszcze pytanie - bezpiecznie jest podłączyć Ryśka do C64/Atari czy niebardzo?

Na chwilę obecną nie testowałem, chociaż teoretycznie powinien działa. Poczekaj na oficjalne testy i stosowną informację z mojej strony.
[#48] Re: Ryś BlueLink

@gilban, post #35

[#49] Re: Ryś BlueLink

@gilban, post #36

A mógłbyś zrobić taki adapter z wtyczką na USB, żeby dało się to podłączyć do A500Mini?

Żeby można było takiego pada XboxOne podłączyć do A500Mini?

Ostatnia aktualizacja: 26.04.2025 21:12:52 przez spidi
[#50] Re: Ryś BlueLink

@spidi, post #49

Tak. Bo gdy go sparuję z adapterem bluetooth na USB, czy z donglem Microsoftu na USB, to to parowanie działa tylko pod danym komputerem. A w A500 MINI, nie będzie to działało.

Ostatnia aktualizacja: 29.04.2025 10:41:29 przez gilban
[#51] Re: Ryś BlueLink

@gilban, post #50

Tak. Bo gdy go sparuję z adapterem bluetooth na USB, czy z donglem Microsoftu na USB, to to parowanie działa tylko pod danym komputerem. A w A500 MINI, nie będzie to działało.

Da się zrobić coś takiego. Wówczas taki XBoxOne byłby widziany jako zwykły pad lub joystick USB.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem