Komentowana treść: Fire and Ice - recenzja
[#1] Re: Fire and Ice - recenzja
Dzięki za przypomnienie tego ciekawego tytułu który próbowałem ogrywać w wersji CD32
Wersja OCS też prezentuje się zacnie OK
1
[#2] Re: Fire and Ice - recenzja
Nie grałem w tę grę. Ale jeśli jest to dosyć trudna platformówka, to chyba już nie dla mnie hihi. Aczkolwiek sprawdzę, bo może akurat przypasi. Graficznie poprawnie się prezentuję, ale ( | ) nie urywa.
[#3] Re: Fire and Ice - recenzja

@BULI, post #1

Również ogrywałem na CD32 ale wtedy, miałem 15 lat i jakoś prosto się ogrywało to rzeczy. Teraz na A500 MINI próbowałem i chyba mam już drewniane palce. No trudno... czas nie stoi w miejscu.
[#4] Re: Fire and Ice - recenzja
Bardzo sympatyczna platformówka. Grałem w nią wiele razy ale ani razu nie przeszedłem
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem