Komentowana treść: Amiga Friendship #5
[#1] Re: Amiga Friendship #5
Przeczytane! To znaczy dopiero wstęp, ale zaraz będę czytał dalej.
Fajnie, że pismo żyje. Pokłony dla autorów tekstów. OK
5
[#2] Re: Amiga Friendship #5
Oooo co za miła niespodzianka! Jeszcze nie zdążyłem wchłonąć ostatniego numeru MA NG, a tu już w kolejce ustawia się następny numer Amiga Friendship. Wspaniale! OK
2
[#3] Re: Amiga Friendship #5

@Djk83, post #2

Dzięki! OK. Jakby coś to jest już post z informacją o nowym wydaniu na fb. Można udostępniać
6
[#4] Re: Amiga Friendship #5

@MarX, post #3

Będzie wersja fizyczna na AP?
2
[#5] Re: Amiga Friendship #5
Dobry ten tekst o szczecińskiej scenie i o ówczesnych miejscowych realiach. O Satellite'98 wszystkie dostępne relacje przeczytałem, ale owej sceny z panią dyrektor chyba nie było u nikogo Na pewno warto zrealizować pomysł artykułu o imprezie w następnych numerach.
3
[#6] Re: Amiga Friendship #5

@MarX, post #3

Ja standardowo czekam na wersję papirową ;)
(Wyncej papiru.. nie wungla :D )
1
[#7] Re: Amiga Friendship #5

@MaaG^dA, post #6

Ja biorę się zaraz za czytanie. Link na FB udostępniony :).
2
[#8] Re: Amiga Friendship #5

@Mirq, post #4

Mirq z tego co wiem to ma być papierowa na AmiParty :)
2
[#9] Re: Amiga Friendship #5
Wsparte, pismo pobrane- czas na delektowanie się czytaniem ok, racja

..się powtarzam, ale w tym przypadku można, a nawet trzeba: WSPANIAŁA inicjatywa OKOKOK
3
[#10] Re: Amiga Friendship #5
Kupione, przeczytane i oczywiście dodane do LubimyCzytać. Zachęcam do oceniania tego i poprzednich numerów.

https://lubimyczytac.pl/wydawnictwo/40966/polski-portal-amigowy
4
[#11] Re: Amiga Friendship #5
Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze. Wersja papierowa jest jak najbardziej w planach i tak jak wspomniał Mario, prawdopodobnie będzie dostępna na najbliższym AmiParty
[#12] Re: Amiga Friendship #5
ktos sie chyba machnął o jedno zero w licytacji koszulki
[#13] Re: Amiga Friendship #5

@Mirq, post #12

ktos sie chyba machnął o jedno zero w licytacji koszulki

Na to wygląda . Sprawdzamy z Krzyśkiem czy da się jakoś skontaktować z tą osobą.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem