Komentowana treść: Pomoc dla amigowej koleżanki
[#1] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki
Ostatnimi czasy jest to plaga z tego co widzę także w moim otoczeniu. Mojej młodszej kuzynce udało się rok temu z tego wyjść. Mój znajomy w maju ma termin.
Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.
[#2] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki
A może zrzutka.pl na rzecz Kai + licytacje fantów? Co prawda z licytacjami to może być tak, że trafi się jakiś nieogarnięty typ, który podbije stawę a potem po prostu nie zapłaci (i wtedy wygrywa osoba następna w kolejce). Ale cel jest szczytny i może warto to rozważyć, chociaż to pytanie raczej do samej Kai.
1
[#3] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki

@MarX, post #2

Licytacje gdzie - na AmiParty?

Licytacje na AmiiParty są świetne, a mankamenty to wszystko na dobrą sprawę ma.
[#4] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki
Świetna Dziewucha - Trzeba Pomóc! ok, racjaOK
2
[#5] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki

@_DiskDoctor_, post #3

Licytacje gdzie - na AmiParty?

Nie, nie... chodziło mi o zrzutkę na portalu zrzutka.pl (jak w przypadku SirLEO). Tam można wstawiać przedmioty na licytację. Aktualnie dla SirLEO licytujemy koszulkę z logo Commodore z 1984 roku i RaspberryPi 500
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem