Komentowana treść: MiSTer Multisystem 2
[#1] Re: MiSTer Multisystem 2
To samo masz na A500mini, gdy wgrasz najnowszy Pandory Mode.
[#2] Re: MiSTer Multisystem 2

@Commodore128D, post #1

Za darmo
[#3] Re: MiSTer Multisystem 2

@Commodore128D, post #1

Eeee ale tu masz FPGA. Porównanie trochę nie na miejscu. Ja zamówiłem, mam juz od dawna multisystem 1, i bardzo chwale.
1
[#4] Re: MiSTer Multisystem 2
Ja co do zasady to nie robię preorderów także i tym razem na razie się wstrzymam. Natomiast taki system wydaje mi się bardzo fajną opcją do podłączenia do jakiegoś CRT I postawienie jako jedna jedyna maszyna w miejscu gdzie nie ma na to zbyt dużo miejsca, także czekam aż produkt się pojawi.
1
[#5] Re: MiSTer Multisystem 2
(...) będzie dostępne w dwóch wersjach: cyfrowej (...)

Jak rozumiem, chodzi tutaj o software'ową wersję MiSter 2 (emulator), a nie pdfy, gerbery itp.; zrób to sam?
[#6] Re: MiSTer Multisystem 2

@_DiskDoctor_, post #5

24 bit analogue video output as standard (can be set to 18 bit with onboard dip switches).
9 pin mini-DIN RGB output, audio & C-Sync for SCART (using Genesis 2/Megadrive 2 SCART Cable).
VGA 15 way port for analogue video output
Ethernet port for direct internet connection
Audio output via 3.5mm jack
Digital audio output via TOSlink
Expansion cartridge slot for modular upgrades and enhancements and many dedicated cartridge modules available such as S-video, MT32Pi and original system controller interfaces for SNES, NES, PlayStation, Saturn, N64, PCEngine.
Future 50 way expansion for dedicated hardware upgrades and interfacing

To posiada tylko wersja analogowa.
[#7] Re: MiSTer Multisystem 2

@Commodore128D, post #1

a co daje Pandory w A500 Mini bo mam AGS i tam jest folder na to przygotowany.?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem