Komentowana treść: iGame 2.5.0
[#1] Re: iGame 2.5.0
Niby fajna rzecz, ale nie zawsze działa (OS3.2.3).

Mi się obrazy gier (screeny/okładki) wyświetlają bardzo małe.

Próbowałem różnych sztuczek i temat się wyczerpał.

Szkoda. W wolnym czasie, szukam w sumie alternatyw.
[#2] Re: iGame 2.5.0

@_DiskDoctor_, post #1

Tam są dostępne dwie rozdzielczości obrazków. Nie napisałeś nawet czy używasz amigaos w trybie rtg czy nie więc jeśli masz większą rozdzielczość pulpitu to i obrazki będą mniejsze.
1
[#3] Re: iGame 2.5.0
iGame rządzi, w przeciwieństwie do takiego TinyLaunchera, poprawnie używa tooltypów z ikon slave'ow

Ostatnia aktualizacja: 13.05.2025 11:38:47 przez Jacques
1
[#4] Re: iGame 2.5.0
Nie dziala mi na MorphOS. Jak iGame instaluje sie na tym systemie? Prawdopodobnie robie cos zle.
[#5] Re: iGame 2.5.0

@Madman, post #2

OK, używam RTG.

Obrazki są naprawdę bardzo małe.

Moje rozdzielczość natywna to jakoś z pamięci 1280x1024.
[#6] Re: iGame 2.5.0

@_DiskDoctor_, post #5

No kto by pomyślał, że będą małe przy takim trybie RTG

Zdaje się, że jest tam też opcja podwojenia rozmiaru przy wyświetlaniu, no i kwestia jednej z bodaj 2 wspieranych rozdzielczości (w której masz swoje obrazki).
Generalnie wszystko tam jest raczej opisane w readme, tylko trzeba chcieć się wgłębić samemu

Ostatnia aktualizacja: 13.05.2025 14:29:11 przez Jacques
[#7] Re: iGame 2.5.0

@Jacques, post #6

…albo nie zadziałało.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem