Komentowana treść: Ryś Bluelink - aktualizacja oprogramowania
[#1] Re: Ryś Bluelink - aktualizacja oprogramowania
Korporacja Spidiego nie zmniejsza tempa.
Firma już w pełni zasłużyła sobie na to żeby dodać do nazwy ten brakujący bit i zmienić nazwę na 8-BIT. A może nawet 16-BIT. szeroki uśmiech

Ostatnia aktualizacja: 29.06.2025 11:39:47 przez MDW
[#2] Re: Ryś Bluelink - aktualizacja oprogramowania

@MDW, post #1

nas chyba ta nowość interesuje? "obsługa Apple A1657" w Ryś Bluelink
1
[#3] Re: Ryś Bluelink - aktualizacja oprogramowania

@X-Type^HVR, post #2

Ooo, faktycznie. Dzięki za zwrócenie uwagi, ja tego nie zauważyłem. Ciekawe...

Ja z tego nie skorzystałbym, bo ciągle używam Magic Mouse pierwszej generacji, która pomimo wieeeelu lat ciągle działa bardzo dobrze i nie chce się zepsuć. Chociaż przyznam się, że włączam ją tylko wtedy gdy używam programu graficznego (Pixelmator Pro, Affinity Designer albo Blender3D). Przy pozostałych zastosowaniach jestem gorącym zwolennikiem wielkich applowych touchpadów z kilkupalczastymi gestami. Nawet pod MorphOSem zwykle używam tego malusiego touchpada z PowerBooka A1138. Daleko mu do tych dzisiejszych touchpadów, ale przynajmniej pod MorphOSem działa dotyk jako klik oraz scrollowanie dwoma palcami. Mysz (też na bluetooth) włączam tylko wtedy gdy jest niezbędna.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem