Komentowana treść: NetSurf 3.11 dla 68k
[#1] Re: NetSurf 3.11 dla 68k
Pojawił się prosty silnik JavaScript? To wcześniej zupełnie nie było JavaScriptu? Rety…
[#2] Re: NetSurf 3.11 dla 68k
Dajcie znać czy to jakkolwiek działa czy od razu się wiesza
1
[#3] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@Jacques, post #2

A kiedy to się od razu zawieszało bo nie zauważyłem?
[#4] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@Artur Jarosik, post #3

Próbowałem jakiejś poprzedniej wersji około rok temu i była nie do użycia, nie pamiętam już dokładnie jak się wykrzaczała u mnie na 060.
Ale możesz dać znać jeśli ta hula i Ibrowse ma konkurencję, byłoby fajnie.

Ostatnia aktualizacja: 24.07.2025 20:19:56 przez Jacques
[#5] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@Jacques, post #4

Pewnie próbowałeś wersji z Aminetu, której to wersji autorem nie jest Artur.
[#6] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@Jacques, post #2

Jakos dziala ale troche sie gubi na layoutach stron. Kwestia szybkosci to juz powazny problem. Na 060/100 tylko ciekawostka. Choc w porownaniu z wersja dla aos4 dobrze interpretuje kolory grafiki. Wersja na os4 jakby endianowo niedopracowana
1
[#7] Re: NetSurf 3.11 dla 68k
W którym miejscu sa preferencje ? Bo mi pokazuje, ze nie mam uruchomionego javascript
[#8] Re: NetSurf 3.11 dla 68k
Na A600 - PiStorm3+ nie jest najgorzej. Opisy znaczenia ikon pojawiają się w lewym dolnym rogu po najechaniu kursorem na ikonkę w tym preferencje które są dość rozbudowane.Typowe strony dla retro działają zachęcająco np.ScummVM, Planet Emulation.
1
[#9] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@Denver, post #7

Piszę z pamięci, więc może być nieco nieprecyzyjnie: u góry po prawej stronie są cztery (?) ikonki. pierwsza z lewej w tej grupie (kółko z poziomą kreską na środku).
1
[#10] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@Kitech, post #9

Dzięki, dobrze pamietałeś
1
[#11] Re: NetSurf 3.11 dla 68k
Dodam do newsa informację o pracach nad portem NetSurfa MUI z MorphOSa.
Jest to wersja 2.1 która już działa. Występują jeszcze błędy z renderowaniem stron.
Jednocześnie aktualizuję rdzeń do wersji 3.11.

Obraz się nie pokazał więc daję link

--

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2025 10:09:45 przez Artur Jarosik
2
[#12] Re: NetSurf 3.11 dla 68k

@arturB, post #6

Dzięki za informację, będzie instalowane OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem