Komentowana treść: AmiJoy już dostępny
[#1] Re: AmiJoy już dostępny
Mam i polecam. Ami-joyem gra się znacznie lepiej niż starymi dzojstikami epoki. Jest bardzo precyzyjny posiada obsługę kilku klawiszy oraz ma co dla mnie bardzo ważne autofire.
Jeszcze raz polecam.
4
[#2] Re: AmiJoy już dostępny

@Biegu86, post #1

Dobrze leży w lewej dłoni podczas grania?
1
[#3] Re: AmiJoy już dostępny

@Biegu86, post #1

Spoko, ale kurde straszna kobyła. Po co taka wielka podstawa jak skrzynia?
3
[#4] Re: AmiJoy już dostępny

@amikoksu, post #2

Dobrze leży w lewej dłoni podczas grania?Cytuj zaznaczony

Nie wiem jestem praworęczny ale joy nie jest wyprofilowany w żadna ze stron, jedynie przyciski są z lewej strony co wymusza gre prawą ręką chcąc używać tych na obudowie.

Co do pytania czemu taka kobyła, nie wiem zapytajcie twórcę, ale w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Zakładam, że w mniejszej obudowie trudno było by wszystko pomieścić, albo trudno było znaleźć inną obudowę.
Pamiętajcie to projekt hobbystyczny.
3
[#5] Re: AmiJoy już dostępny

@mateusz_s, post #3

Ciezko jest dostac odpowiednie obudowy (niskie i smukle), wiec mysle, ze autor wybral to co jest dostepne). Gdy ja kiedys szukalem obudow do roznych projektow (do zewnetrznej stacji dyskietek do Amigi, do joysticka do Amigi, do sticka dla Plastation 1 i 2), to tez mialem problem ze znalezieniem odpowiednich obudow. A zamowienie ''customowych'' obudow na wymiar drogo kosztuje (bo przygotowanie form do odlewu jest drogie).

Ostatnia aktualizacja: 18.08.2025 13:18:30 przez powerzx
2
[#6] Re: AmiJoy już dostępny
Też już mam, w weekend potestowałem trochę - jak dla mnie bardzo spoko, wygodnie się gra:) Trochę faktycznie duży, ale to nie przeszkadza mi w żaden sposób
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem