Komentowana treść: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS
[#1] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS
Świetna wiadomość. Coraz więcej nowego softu na WarpOs się pojawia, trzeba się cieszyć, chociaż szkoda, że dopiero po tylu latach :). Popularność kart PPC na PCI zrobiła swoje.
3
[#2] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS

@jargo, post #1

Trzeba dzisiaj wypróbować, ciekawe jak działa neo geo.
1
[#3] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS

@sand, post #2

Działa SUPER- właśnie ogrywam Neo-Geo CD w 60FPS OKok, racja
4
[#4] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS

@sand, post #2

Mnie wczoraj podkusiło i rozmontowałem moją A4000, żeby stestować a4091, ale może znajdę czas, żeby dzisiaj ją poskładać. Najbardziej interesuje mnie Mame.
1
[#5] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS

@jargo, post #4

Jeśli chodzi o Mame - wersja RetroArch na WarpOS ma Mame 2003, Mame 2003plus i Mame 2009 (czyli Mame 0.78, Mame 0.78+CherryPicks późniejszych wersji i Mame 0.135u4).
3
[#6] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS

@jargo, post #1

@Jargo: Swoją drogą, to, że robię wiele portów WarpOS, nie ma nic wspólnego z popularnością tych kart. Powód jest taki: a) znam osobiście kilka osób, które używają WarpOS i chcę im zrobić przysługę; b) chcę sprawdzić, czy użytkownicy WarpOS będą skłonni przekazać/kupić oprogramowanie dla WarpOS (podpowiedź, podpowiedź ^^).
@Sand: NeoGeo powinno działać bez zarzutu. Geolith i NeoGeoCD są jednak dostępne tylko w ramach zawartości premium (przynajmniej 10 EUR darowizny), FinalBurnNeo jest natomiast w (dodatkowym) darmowym pakiecie. Geolith działa nieco wolniej niż pozostałe dwa rdzenie NeoGeo.
7
[#7] Re: RetroArch 1.21.0 dla WarpOS

@jargo, post #4

Proszę bardzo, tu jest MAME 2003 (RetroArch MagicSN) na mojej A4000 w akcji szeroki uśmiech
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem